Αστέρας Παστίδας: «Γεμάτος» ο σχεδιασμός  του Μιχάλη Λενιού

Εάν τελικά η σημερινή Γενική Συνέλευση του Αστέρα Παστίδας,  αναδείξει νέα Διοίκηση με βάση τον σχεδιασμό Λενιού, τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πώς ο σύλλογος στη διοικητική αλλά και την ποδοσφαιρική του εικόνα, αλλάζει όψη προς το καλύτερο, σε επίπεδο οργάνωσης, προγραμματισμό και σχεδιασμό.

Από Διοικητικής πλευράς, μέχρι χθες τουλάχιστον στην πλευρά των παραγόντων του σχεδιασμού Λενιού, δεν είχε ανευρεθεί ο πρόεδρος, ο άνθρωπος δηλαδή που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, με δεδομένο πως ο Μιχάλης Λενιού θα βρίσκεται στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες…δεν αποκλείεται η έκπληξη, ενώ στο νέο ΔΣ, θα συμμετάσχουν τρία από τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης. Όλα αυτά φυσικά θα «περάσουν» από το… μικροσκόπιο των μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας μπαίνει σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά πλαίσια, με πλήρες τεχνικό τιμ.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες, πως ήδη γίνονται επαφές με ανθρώπους  που θα ακολουθήσουν αυτό το πρότζεκτ,  αλλά και πως ο Στέλιος Πατηνιώτης θα βρίσκεται μέσα σε αυτό, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει στην ομάδα ο Γιάννης Ροδανάκης.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πως σε αυτό θα υπάρχουν όλες οι κλίμακες μιας τεχνικής ηγεσίας.

Το έμψυχο υλικό  θα στηριχθεί στα παιδιά της Παστίδας. Είναι περιττό να τονισθεί πως από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος, βγαίνουν κάθε χρόνο πολλά ταλέντα, τα οποία αναδεικνύονται μέσα από τις συμμετοχές τους στην α΄ ομάδα του Αστέρα. Αυτή τη φορά θα κληθούν να ανεβάσουν την ομάδα ξανά στην Α΄τοπική Κατηγορία.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ο σχεδιασμός του Μιχάλη Λενιού είναι «γεμάτος» από κάθε άποψη, αλλά όλα θα περάσουν πρώτα από την σημερινή Γενική Συνέλευση που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα φανούν στην πράξη αμέσως μετά, εάν  και εφόσον η ΓΣ αποδεχθεί (το πιο πιθανόν) τις προτάσεις Λενιού.