Σειρά έχουν τώρα τα «Πεισάνδρεια» από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Επιβεβαιώνοντας γι’ άλλη μια φορά το ρόλο του στην ανάπτυξη, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θα διοργανώσει αγώνες στίβου στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 16.00 με την ονομασία «Πεισάνδρεια 2018» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. 

Σ’ αυτούς έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’, Παίδων-Κορασίδων και Ανδρών-Γυναικών, με τις δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται δεκτές, εφόσον σταλούν έως την Τετάρτη 23 Μαΐου.

Τα αγωνίσματα: 

Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε δύο αγωνίσματα που επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠα'-ΠΚα') έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο σε ένα αγώνισμα. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες στο σωματείο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009  (ages2009kameiros@gmail.com), έως τέσσερις ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Τετάρτη 23/05/2018. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα μήνες, ώστε να τα καταθέσουν στη γραμματεία (αίθουσα κλήσης). Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για τη σειρά ή τον διάδρομο που αγωνίζονται οι αθλητές/τριες που συμμετέχουν καθώς και για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

Χώρος προθέρμανσης
Λόγω έλλειψης χώρου προθερμάνσεως για τους αθλητές των αγώνων, θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, το πέταλο του αγωνιστικού χώρου στην πλευρά του τερματισμού. Οι αθλητές θα εισέρχονται στον κυρίως αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα του αγωνίσματος, αφού τους παραλάβει από τον συγκεκριμένο χώρο ο έφορος των αγώνων. Ό,τι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.

Έπαθλα:
Στους τρεις πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων και με βάση την αγωνιστική τους κατηγορία, θα απονέμονται μετάλλια (χρυσό-αργυρό-χάλκινο) καθώς και διπλώματα. Οι απονομές θα διεξάγονται μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος.

 Οικονομικά:
 Στους συμμετέχοντες αθλητές-τριες δεν θα δοθούν έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.