Μαζί συνεχίζουν Κλεάνθης και Σταύρου

Μόνο ορισμένες μικρές τελευταίες λεπτομέρειες απέμεναν, χθες το απόγευμα, για να επικυρώσουν ο Ανδρέας Σταύρου και η διοίκηση του Κλεάνθη την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.  

Στην ουσία, ζήτημα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία δεν υπήρξε ποτέ και το θέμα της ανανέωσης με τον 60χρονο προπονητή έμοιαζε εξ αρχής τυπικό. Απλά, απέμενε μία τελευταία συζήτηση, η οποία θα επιβεβαίωνε την ταύτιση απόψεων επί του πλάνου ενόψει της νέας σεζόν και που ένα σοβαρότατο οικογενειακό θέμα του Ανδρέα Σταύρου δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Ως εκ τούτου, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο παρά ένα, οι Παραδεισιώτες θα έχουν και του χρόνου στον πάγκο τους έναν άνθρωπο που τον γνωρίζουν άριστα και τον εμπιστεύονται. 
                                         
Προετοιμάζονται για το καλοκαίρι 
Η οργάνωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του συλλόγου, οι οποίες και θα καλύψουν ένα μέρος του προϋπολογισμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τα μέλη της διοίκησης του Κλεάνθη, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης για αύριο συνεδρίασής τους. 

Όπως κάνουν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Παραδεισιώτες θα δεσμεύσουν ένα μέρος της πλατείας της κοινότητας προκειμένου να λειτουργήσουν το στέκι τους, προσφέροντας στους επισκέπτες τους παραδοσιακό σουβλάκι, μπύρα και αναψυκτικά. Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν οι πρώτοι που θα ανοίξουν τον «χορό», καθώς σκοπεύουν να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.