Λιγοστές οι αλλαγές στην ΑΕ Κω

Στην ΑΕ Κω, η οποία προβιβάστηκε φέτος στην Α΄ Κατηγορία, δεν υπάρχει ακόμα καμια κίνηση και στα Διοικητικά αλλά και στα αγωνιστικά. 

Όπως έγινε γνωστό, οι «βυσσινί» της Κω αναμένεται να κάνουν τη Γενική τους Συνέλευση τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος Μαΐου. Βέβαια  δεν υπάρχει κάτι  νεότερο από εκείνο που οδήγησε την ομάδα στην ανώτερη Κατηγορία.

Το πιο πιθανόν πάντως είναι, όπως ανέφεραν χθες πληροφορίες, οι κ.κ. Πλατέλλας και  Σταματάκης να ηγηθούν μιας ακόμα προσπάθειας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν νέοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα να πλαισιώσουν τη νέα Διοίκηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την προπονητική επιμέλεια είχαν φυσικά οι Λεωνίδας Κούτσικας και Γιώργος Σταμάτης, οι οποίοι κατάφεραν με τη συμμετοχή και την προσπάθεια των παικτών τους  να ανεβάσουν την Κω στην Α’ Κατηγορία.

Όπως ανέφεραν χθες έγκυρες πληροφορίες,  δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην τεχνική ηγεσία, αλλά και δεν αποκλείεται να αλλάξουν ρόλους οι δυο προπονητές. 

Προς το παρόν, εκείνο που προέχει στην ομάδα της Κω, είναι η Γενική Συνέλευση αλλά και τι θα αποκομίσουν τα μέλη της ομάδας, από τον Διοικητικό και τον Οικονομικό απολογισμό κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.