«Κύμα» ανανεώσεων στον Αστέρα Μασάρων…

Με όρεξη και όραμα για μια ομάδα που θα στηρίζεται στο ντόπιο στοιχείο ξεκίνησε τη δουλειά ως προς την οργάνωση της νέας περιόδου, η νέα διοίκηση του Αστέρα Μασάρων με επικεφαλής τον Στέφανο Παπαστεφάνου.

Έχοντας στην τεχνική ηγεσία του αυτό το σύνολο με συμμετοχή στη Β’ Κατηγορία και πάλι, τον Αλέξανδρο Κολιάδη, θέλει να συνεχίσει το αναπτυξιακό του έργο με την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων υποδομών.

Παράλληλα σε ό, τι αφορά την ανδρική ομάδα, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους δέκα παίκτες, δείγμα της θέλησης να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης.

Αυτοί είναι οι: Ερτζάν Κιλασίν, Απόστολος Χατζημανώλης, Ντίμτσε Στογιανόφσκι, Μανώλης Πονιάς, Κωνσταντίνος Μαρίνος, Δημήτρης Κώνστας, Παύλος Δημητριάδης, Μάριος Χατζημανώλης, Μανώλης Φωτάρας και Σταύρος Δεβανάκης Επίσης, με ανακοίνωσή της η νέα διοίκηση ανακοίνωσε πια επισήμως τα άτομα που την απαρτίζουν, όπως παρακάτω:

1 Πρόεδρος: Παπαστεφάνου Στέφανος του Ιωάννη
2 Γραμματέας:  Κουφουδάκη Δωροθέα του Ιωάννη (εκπρόσωπος Τύπου)
3 Αντιπρόεδρος: Χατζηκώστας Μιχαήλ του Ιωάννη

4 Ειδικός Γραμματέας: Ειρήνη Μαστροσαββάκη του Παναγιώτη (υπεύθυνη Ακαδημιών)
5 Ταμίας: Ζαννέτος Κυριάκος του Νικολάου
6 Έφορος Ποδοσφαίρου: Χατζημανώλης Εμμανουήλ του Αντρέα
7 Τακτικό Μέλος: Παπαστεφάνου Ιωάννης του Στέφανου( Γενικός Αρχηγός)

Παράλληλα υπήρξε και η ανακοίνωση ως… σκιαγράφηση του χαρακτήρα αλλά και του πλάνου λειτουργίας του Αστέρα με την επισημοποίηση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κολιάδη:

«Το νέο Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΑΡΩΝ συγχαίρει την απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον Μιχάλη Χατζηκώστα για την επιτυχημένη πορεία της και ευχαριστεί από καρδιάς τον Σάββα Σταυρίδη για την προσπάθεια του ως προπονητή και όχι μόνο, για να φτάσει η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΑΡΩΝ να στεφτεί Πρωταθλήτρια στη Β’ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου.

Το παρών Δ.Σ. αναλαμβάνει τα ηνία του σωματείου με κοινό παρανομαστή την αγάπη και τον σεβασμό στον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΑΡΩΝ και όσων στηρίζουν και βοηθάνε  την ομάδα στην επιτυχημένη πορεία της στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Πιστεύουμε ότι η κοινωνία των Μασάρων διέθετε πάντα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και συνεχίζει να έχει μέχρι σήμερα μέσα από την επιτυχημένη πορεία των Ακαδημιών της. Ιδέα που ξεκίνησε ο Σπύρος Μουδάτσος και άξιους συνεχιστές τους Κυριάκο Πέρο, Σάββα Σταυρίδη, Γιάννη Χατζησταμάτη, Γιώργο Δημητριάδη και υπεύθυνη Ακαδημιών την Ειρήνη Μαστροσαββάκη φτάνουμε στο σήμερα όπου οι Ακαδημίες μας είναι πλέον θεσμός.

Έπειτα από την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στα τμήματα των Προπαίδων και Παίδων, καλούμαστε ως διοίκηση να δώσουμε την περαιτέρω εξέλιξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας. Η συνεργασία έμπειρων «κυανόλευκων» και νέων ποδοσφαιριστών με προσθήκες όπου και αν χρειάζονται και προπονητή τον καταξιωμένο Αλέξη Κολιάδη στη Β’ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος θα έχει ενδιαφέρον και εκπλήξει για όλους.

Τέλος, ελπίζουμε στην καλή συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς του Δωδ/κου Ποδοσφαίρου και των δημοσιογράφων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου».