Απολογήθηκε 42χρονος για την υπόθεση ναρκωτικών στον Αρχάγγελο

Συνεχίστηκαν και χθες οι απολογίες των εμπλεκομένων στην μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που είχε εξιχνιαστεί το Σεπτέμβριο του 2017 στον Αρχάγγελο της Ρόδου.

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε 42χρονος συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Στέλιο Κιουρτζή ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος ισχυρίστηκε πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση καθώς ούτε χρήστης ναρκωτικών είναι, αλλά ούτε και κάποιον από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση γνωρίζει.

Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από το κινητό του, δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι δικές του, και πως το τηλέφωνο του το χρησιμοποιούν κατά διαστήματα και τα αδέλφια του τα οποία είναι χρήστες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως και την προηγούμενη εβδομάδα απολογήθηκε ακόμη ένα άτομο το οποίο και αφέθηκε ελεύθερο με το περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανακρίτρια πως οι συνομιλίες αφορούσαν την αγορά αυγών σε καρτέλες και όχι ναρκωτικά.

Συνήγορος υπεράσπισης και για αυτόν τον εμπλεκόμενο ήταν ο κ. Στέλιος Κιουρτζής.