Στο μητρώο πολιτικών στελεχών της Ν.Δ. η Βάσια Μπαρδοπούλου

Στο μητρώο πολιτικών στελεχών της Ν.Δ. η Βάσια Μπαρδοπούλου

Στο μητρώο πολιτικών στελεχών της Ν.Δ. η Βάσια Μπαρδοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 283 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή της, η κ. Βάσια Μπαρδοπούλου αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί φίλοι & φίλες
Έχω την καλή διάθεση να σας ενημερώσω για τα εξής:

Μέσα απο μία αδιάβλητη διαδικασία αξιολόγησης γνώσεων και κατάλληλου Βιογραφικού έχω επιλεγεί με κάθε αξιοκρατία στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Ο τομέας συνεργασίας μου με την παράταξη είναι, το Οικονομίας & Ανάπτυξής. Αυτό συνέβη πολύ πριν δηλώσω την υποψηφιότητά μου στο κομματικό όργανο της Δωδεκανήσου.

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών και τα μέλη που το απαρτίζουν έρχεται σε άμεση συνεργασία απευθείας με το κόμμα, με αντικείμενο εργασίας την ανάδειξη ιδεών, Πολιτικών προσεγγίσεων αλλά και πιθανών λύσεων στην περιοχή που έχει δηλωθεί ως έδρα εργασίας.

Είναι ένα πρωτοποριακό όραμα του Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναδείξει άξια και ικανά στελέχη στον τομέα που κλίνουν λόγου του Βιογραφικού τους. Είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός σε σχέση με το κομματικό όργανο της περιοχής που διαμένεις...

Λειτουργεί παράλληλα με αυτό αλλά και όχι συλλογικά..!! Ο ρόλος του κομματικού οργάνου είναι γνωστός, αντικείμενο του είναι η συσπείρωση μελών για την ανάδειξη της παράταξής, συμβάλλοντας ενεργά για την ανάδειξη του έργου της παράταξης στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές και Βουλευτικές εκλογές!

Η δουλειά ξεκινά.... με διάθεση να αναδείξουμε ιδανικές δομές Πολιτικής για τα νησιά μας, μέσα απο News Letters Της παράταξης επικουρικά και του Τοπικού ημερήσιου τύπου...!

Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν και με στήριξαν στην προσπάθειά μου σχετικά με την υποψηφιότητά μου, στο κομματικό όργανο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στις 13 Μαΐου 2018.

Σας ευχαριστώ
Βάσια Μπαρδοπούλου
Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών & Τομέα Ανάπτυξης - Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας
Πρώην Αν. Γραμματέας ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου”.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa