Σήμερα το τελευταίο αντίο  στον Θάνο Μυστιλόγλου

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Θάνου Μυστιλόγλου, ο θάνατος του οποίου προκάλεσε θλίψη στη ροδιακή κοινωνία. 

Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών. Επιθυμία της οικογένειας του Θάνου Μυστιλόγλου είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο “Ροδαυγή”. 

Για το θάνατο του Θ. Μυστιλόγλου, σε συλλυπητήριο μήνυμά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Γάκης αναφέρει τα εξής: 
«Τα συλλυπητήριά του για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Θάνου Μυστιλόγλου εξέφρασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης με την ακόλουθη δήλωσή του:
«Ο Θάνος Μυστιλόγλου υπήρξε ένας πρωτοπόρος εκπρόσωπος των τοπικών τηλεοπτικών μέσων αλλά κι ένας βαθύτατα καλλιεργημένος λειτουργός της δημοσιογραφίας στη Ρόδο, την οποία κόσμησε με το ποιοτικό έργο του. Στην οικογένειά του και τους οικείους του απευθύνω τα θερμά συλλυπητήριά μου».

TO KKE
Σε ανακοίνωσή της η τοπική επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ αναφέρει:  “Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Μυστιλόγλου, για την ξαφνική απώλειά του. Η δημοσιογραφική διαδρομή του, η καθημερινή προσπάθεια να προσφέρει στην τοπική ενημέρωση του τόπου μας, άφησε το αποτύπωμά της στη κοινωνία”.  

ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο ενός αληθινού τζέντλεμαν της Ροδιακής Δημοσιογραφίας. Ο Θάνος Μυστιλόγλου υπήρξε ένας αξιοπρεπής και υπέροχος άνθρωπος. Η πιο ευγενική καλημέρα της Ρόδου θα μας λείψει πραγματικά.
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος