Νέος ποδηλατικός αγώνας στην Κω

Το νεοσύστατο τμήμα ποδηλασίας του Φιλίνου Κω με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΒΣ θα διοργανώσει αγώνα το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 17.00.

Αυτός θ’ αφορά την ατομική χρονομέτρηση 10χλμ. στην πόλη της Κω (περιοχή Λάμπη-γραμματεία ανοικτή από τις 16.00 στο SKIPPER CAFE), ενώ την επόμενη μέρα με εκκίνηση στο ΖΑΜΑΝ FU CAFE θα πραγματοποιηθεί η ανάβασης Ζιας 6χλμ, και ώρα 16.00.  

Ο αγώνας είναι ΟPEN , τοπικός και φιλικός. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους του νησιού κι αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας.
Στόχος των διοργανωτών, πέραν των παραπάνω, είναι η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμού στην περιοχή.

Για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δεκαπέντε συμμετοχές έως τις 8 Ιουλίου. Οι απονομές θα γίνουν το Σάββατο στο SKIPPER και την Κυριακή στο ZAMAN FU, γύρω στις 19.00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: mini μικρά 8-10 ετών, Γυναικών, Αντρών18-29, 30-39, 40-49
50-50+ Κάθε κατηγορία δε μπορεί να έχει λιγότερες από 5 συμμετοχές. Σε αντίθετη περίπτωση θα μεταφέρονται οι συμμετοχές στην επόμενη κατηγορία, εκτός από την 50+ που θα μεταφέρεται στην προηγούμενη. Για τον υπολογισμό της ηλικίας υπολογίζεται το έτος γέννησης αφαιρούμενο από το τρέχον έτος. Όχι ο μήνας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Η διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Υποχρεωτική είναι η χρήση κράνους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί στο email
4x4@4wd-hellas.gr ή στο https://docs.google.com/forms/d/1HvZRHm_Bh62poEUQmWXWov1FZJGXrk2wyxVbmXsS39Q/edit μέχρι τις 13/7/18 ώρα 20:00, για να ετοιμαστούν τα σχετικά κύπελλα και μετάλλια.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στη Γραμματεία από τις 16.00.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σε σταθερό σημείο θα υπάρχει σταθμός τεχνικού service με εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία του κου Σερνικού.
ΠΟΔΗΛΑΤΑ.: Μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγωνιστεί με κάθε είδους ποδήλατο.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο   και διασώστες, θα βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η οργανώτρια.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο κάθε κατηγορίας με τουλάχιστον πέντε συμμετοχές, θα απονεμηθεί κύπελλο,  στον 2ο και 3ο  μετάλλιο. Στις κατηγορίες από τρεις έως πέντε συμμετοχές μόνο μετάλλιο στους τρεις πρώτους. Υποχρεωτική η παρουσία των αθλητών στις απονομές για να παραλάβουν τα κύπελλα και τα μετάλλια. Σε καμία περίπτωση δε δίνονται σε εκπροσώπους ή την επόμενη μέρα, πλην σοβαρού λόγου.
Κόστος συμμετοχής στα 5€ και για τους δύο αγώνες. Το ίδιο κόστος ισχύει για όποιον τρέξει έναν αγώνα. Το κόστος θα καλύψει τα κύπελλα και τους εθελοντές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ : Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η ρύπανση της περιοχής του αγώνα με μπουκάλια νερό ή συσκευασίες από μπάρες ή gel.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
MINI μικρά 8-10 ετών
Γυναίκες με κούρσα
 Άντρες 18-29 ετών
Άντρες 30-39 ετών
Άντρες 40-49 ετών
Άντρες 50-50+ ετών
Ελάχιστος αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία 3.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Οι αθλητές επιτρέπουν τη φωτογράφισή τους και τη δημοσίευση των φωτογραφιών στα ΜΜΕ.
Υπάρχει έκπτωση από τη BLUE STAR 40% για όσους ταξιδέψουν από Λέρο ή Ρόδο.