Αστέρας Παστίδας: Προσβλήθηκε κι αποχώρησε ο Λενιού

Αστέρας Παστίδας: Προσβλήθηκε κι αποχώρησε ο Λενιού

Αστέρας Παστίδας: Προσβλήθηκε κι αποχώρησε ο Λενιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 241 ΦΟΡΕΣ

Νέα συνάντηση των παραγόντων τις επόμενες μέρες για την εκλογή διοίκησης

Τελικά δεν ευδοκίμησε η περίπτωση ανάληψης της Διοίκησης στον Αστέρα Παστίδας από τον Μιχάλη Λενιού και τους συνεργάτες του.

Στη Γενική Συνέλευση το βράδυ της Δευτέρας προσβλήθηκε και μάλιστα άσχημα από παρευρεθέντες παράγοντες του συλλόγου κι αναγκάσθηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει αλλά όχι στην παρούσα φάση.

Σε ότι αφορά την ανάδειξη νέας Διοίκησης, αυτή θα εφάπτεται, όπως έγινε γνωστό, στη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των «κυανόλευκων» και του ΠΑΟΚ κι όπως είναι εύλογο ενδέχεται στο νέο Δ.Σ. να υπάρξουν πολλά γνωστά παραγοντικά ονόματα.

Ο Μιχάλης Λενιού σύμφωνα και με όσα δήλωσε χθες το πρωί, έφυγε φανερά προσβεβλημένος από την Γενική Συνέλευση και συνάμα πολύ πικραμένος, καθώς δεν περίμενε αυτή την αντιμετώπιση. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να σας ανακοινώσω πως μετά την Γενική Συνέλευση αποφάσισα να αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της Διοίκησης του αγαπημένου μου Αστέρα. Μαζί μου αποχωρούν, όλοι όσοι θα ήταν στο πλευρό μου, παλιοί και νέοι.

Ο λόγος της απόφασης μου είναι, η μη εμπιστοσύνη που έδειξαν ορισμένα άτομα στο πρόσωπο μου. Με προσβάλλει βαθύτατα, όταν μου λένε πώς κάποιοι από το ΔΣ δεν θα με σέβονται σαν μπροστάρη. Κανείς τους δεν ξέρει την προσωπική μου ζωή, και πως θα λειτουργώ στα επαγγελματικά μου, στα οποία ασχολούμαι και διοικώ ανθρώπους μεγάλου βεληνεκούς με πάνω από 5 εκατομμύρια προϋπολογισμό.

Αποχωρώ από τώρα με γνώμονα το καλό της ομάδας, εφόσον κρίνουν πώς δεν μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα κάποιος, που τον αγαπάει από μικρό παιδί. Ξέρουν όλοι πολύ καλά πόσο έχω προσφέρει σε αυτή την ομάδα και πόσο έχω κλάψει σε ανόδους και υποβιβασμούς.

Οφείλουν αυτοί που θα πάρουν τα ηνία να βγάλουν χρήματα για τον Αστέρα, να βάλουν αν χρειασθεί χρήματα από το παντελόνι τους και να φέρουν ξανά την ομάδα εκεί που αξίζει.

Οφείλουν να μου αποδείξουν, πως μπορούν να αναπληρώσουν το κενό που θα δημιουργήσει η διοίκηση που είχαμε έτοιμη.

Μια ομάδα με αρκετές χιλιάδες ευρώ έσοδα και εκδηλώσεις, δεν νοείται να μην μπορεί να σταθεί στην Α΄ Κατηγορία αξιοπρεπώς. Κάντε το πλάνο όπως θέλουν κάποιοι που όταν υπήρξαν δυνατοί οικονομικά, επένδυσαν στον Διγενή κι όχι στον Αστέρα. Εις το επανιδείν…»

Ύστερα απ όλα αυτά ο Λενιού δεν επιστρέφει στον Αστέρα ούτε σαν ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές