Με τα «μούτρα» στη δουλειά στον Αστέρα Μασάρων

Ούτε… λεπτό δεν θέλει να πάει χαμένο η νέα διοίκηση του Αστέρα Μασάρων κι έτσι ασχολείται πυρετωδώς με ό, τι αφορά την ανανέωση συνεργασίας κατ’ αρχάς των παικτών που προσέφεραν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν παύει να ρίχνει βάρος και σ’ εκείνους από τις ακαδημίες της, αξιοποιώντας το όποιο αναπτυξιακό έργο εκεί.

Χθες με επίσημη ανακοίνωσή, γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών με συμφωνία να φορέσουν και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας τη φανέλα του Αστέρα, όπως επίσης μια προσθήκη. Πρόκειται για τον 18χρονο Τζόεν Πρίφτι με «θητεία» σε Θύελλα και Ταξιάρχη Καλάθου.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του  Αστέρα  Μασάρων  και  τα Αναπληρωματικά   Μέλη  Ξύπας  Τσαμπίκος,  Καμπαστάνας  Θεόδωρος, Στέφανος  Πέρος, Καλούδης  Σπύρος και  Ζερβός  Ιωάννης, έχοντας ήδη ξεκινήσει  τις επαφές για το ρόστερ της ομάδας, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν  ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν για τον Αστέρα  Μασάρων τη νέα  ποδοσφαιρική σαιζόν.

Ανανεώνει τη συνεργασία του ο  Ερτζάν  Κιλασίν,  ένας ποδοσφαιριστής  που έχει συνδέσει το όνομά του με την  πορεία της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Αποστόλης  Χατζημανώλης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα  αγωνιστεί  στην Α Κατηγορία, κι επιλέγει την ομάδα της καρδιάς του.

Επίσης οι αγαπημένοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα:  Μανώλης Πονιάς, Ντίμι  Στογιανόφσκι,  Παύλος  Δημητριάδης,  Μαρίνοβ  Κωνσταντίνος,  Δημήτρης  Κώνστα, Μάριος  Χατζημανώλης,  Μανώλης  Φωτάρας,  Μανώλης  Λούπος, Σταύρος  Δεβανάκης, Νίκος  Κούτρης και μια νέα  προσθήκη Τζοέν  Πρίφτι.

Ακολουθούν νεώτερες ηλικίες παιδιά  των Ακαδημιών μας:
Αντώνης  Μουδάτσος, Θωμάς  Γκουλιούμης, Μιχάλης  Σκούπρος, Αντώνης Κούτης, Κορνεάνου  Αντρέι, Τσαμπίκος  Λουκαράς,  Γιώργος  Βλάχος, Ρόμπερτ  Τριανταφίρ και  Κρίστιαν  Λικάι.

Η  Διοίκηση  του Αστέρα  Μασάρων  τους εύχεται υγεία και μια καλή δημιουργική αγωνιστική χρονιά.»