Σε αναζήτηση του διαδόχου του Νίκου Τρατσέλα

Σε αναζήτηση του διαδόχου του Νίκου Τρατσέλα

Σε αναζήτηση του διαδόχου του Νίκου Τρατσέλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Δύο πολύ καλές περιπτώσεις εξετάζουν οι διοικούντες το «Ροδίων Άθλησις»

Στο «Ροδίων Άθλησις» μπήκε μπροστά ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο 2018-19, χρονιά κατά την οποία, η Ροδίτικη ομάδα θα αγωνίζεται και πάλι στην Α2 των ανδρών. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κόουτς της ομάδας Νίκο Τρατσέλα, εκείνο που αναζητούν οι παράγοντές του, είναι η διάδοχος κατάσταση στον πάγκο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας συζητάει με δυο προπονητές που γνωρίζουν καλά την κατηγορία, αλλά εξίσου καλύτερα τον σχεδιασμό και την οργάνωση μιας ομάδας, που έχει υψηλές βλέψεις στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες πώς οι άνθρωποι του «Ροδίων», έχουν στα χέρια τους αρκετές επιλογές σε ότι αφορά την διάδοχο κατάσταση, εκ των οποίων οι δυο είναι πολύ καλές περιπτώσεις που ακουμπούν …την έκπληξη για την Κατηγορία.

Μάλιστα έγινε γνωστό πώς την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθεί ραντεβού μαζί τους στην Αθήνα κι εκεί θα καταλήξουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ποιος θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Τρατσέλα. Φυσικά και για τις δυο περιπτώσεις υπάρχουν κάποιες ειδικές λεπτομέρειες που πρέπει να ξεπεραστούν.

Δεν αποκλείεται πάντως, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία, να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Επίσης ίσως να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τους παίκτες. Υπάρχει πάντως ένας… οργασμός δουλειάς, ο οποίος αναμένεται να αποδώσει καρπούς και μάλιστα πολύ σύντομα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο