Χώρισαν οι δρόμοι Ιάλυσου και Παπακώστα

Χώρισαν οι δρόμοι Ιάλυσου και Παπακώστα

Χώρισαν οι δρόμοι Ιάλυσου και Παπακώστα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Πιθανολογείται επιστροφή Αβεκλούριου στο σύλλογο των Τριαντών

Με τη συμμετοχή του τμήματος μίνι στο φάιναλ φορ, που διεξήχθη το περασμένο Σαβ/κο, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ιάλυσο, σε μία χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Οι «ερυθροκίτρινοι» μέτρησαν εφτά συμμετοχές σε φάιναλ φορ (γυναικείο, εφηβικό, παιδικό, νεανίδες, κορασίδες, παγκορασίδες, μίνι), έξι προκρίσεις σε τελικό (με εξαίρεση τις παγκορασίδες) και τρεις τίτλους με τα τμήματα γυναικών, παίδων και κορασίδων.

Μάλιστα, παιδικό και κορασίδες πήγαν και στην Αθήνα για να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον Όμιλό τους.

Μοναδικό «μελανό» σημείο η απόφαση να μην ταξιδέψει το γυναικείο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία σε περίπου ένα μήνα αλλά στη συνολική εικόνα, η χρονιά για τον Ιάλυσο ήταν άκρως πετυχημένη.

Η καλή «συνταγή», ωστόσο, πρόκειται να αλλάξει καθώς στο σύλλογο των Τριαντών επίκεινται σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, επήλθε χθες «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Παπακώστα ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερα τμήματα (ανδρικό, γυναικείο, εφηβικό και νεανίδες) και στην πορεία συνέχισε μόνο στα δύο.

Με το ανδρικό πλησίασε μία ανάσα από την πρόκριση στα πλέι οφ του Ομίλου Ρόδου ενώ με το εφηβικό πήγε στον τελικό του φάιναλ φορ.

Με τη λήξη της σεζόν κι επίσημα πλέον, διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, με αποτέλεσμα να μείνει κενή μία θέση στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Μία θέση που δεν άργησε πολύ να καλυφθεί αφού τις τελευταίες μέρες ήταν κοινό μυστικό ότι επιστρέφει στον Ιάλυσο ο Χρήστος Αβεκλούριος. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η σαφής πρόθεση των διοικούντων.

Όσον αφορά στον Αντώνη Μαρκάκη, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να αφήνει το πόστο του στο τιμ αν και ενδεχομένως να προκύψει αλλαγή στα τμήματα που θα αναλάβει τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας