«Απόβαση» στην Κάλυμνο για το φάιναλ φορ των παμπαίδων

Το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο το φάιναλ φορ των παμπαίδων στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου, με το οποίο θα πέσει και η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, στα τοπικά μας πρωταθλήματα.

Στο νησί των σφουγγαράδων θα ταξιδέψουν από τη Ρόδο η Γαλάζια Ακαδημία και ο Κολοσσός Α’ και από τη Λέρο ο τοπικός Πανιώνιος, με την οικοδέσποινα Ακαδημία να «τρέχει» όλες αυτές τις μέρες προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια.

Εκτός από τις τρεις φιλοξενούμενες αποστολές, στην Κάλυμνο ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τα παιδιά τους πολλοί γονείς τόσο από τη Ρόδο όσο και από τη Λέρο ενώ αρκετοί ακόμη περιμένουν να δουν αν η ομάδα τους θα προκριθεί στον τελικό της Κυριακής για να κάνουν αυθημερόν το ταξίδι, παρότι τα δρομολόγια των πλοίων δεν εξυπηρετούν εγκαίρως τη μετακίνηση του κόσμου, τουλάχιστον από το νησί των Ιπποτών.

Η ατμόσφαιρα στο μικρής χωρητικότητας κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου αναμένεται να είναι ενθουσιώδης και οι αγώνες άκρως αμφίρροποι, προϋποθέσεις για μία αξέχαστη διοργάνωση.