Υποβλήθηκε μήνυση για τις διακοπές νερού στη Ρόδο!

Με… μηνύσεις απαντούν πλέον οι κάτοικοι της Ρόδου στις συνεχείς διακοπές νερού που σημειώνονται, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις τα νοικοκυριά παραμένουν χωρίς νερό, ακόμα και 16 ώρες τη μέρα χωρίς προειδοποίηση και χωρίς εξήγηση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συμπατριώτη μας,  ο οποίος αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου την Κυριακή στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, καθώς,  όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τη «Ροδιακή» σημειώνονται αδικαιολόγητες διακοπές νερού σε πολλά σπίτια μεταξύ των οποίων και σε αυτό των γονιών του, στερώντας τους ένα βασικό πολύτιμο αγαθό.

Μάλιστα το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στη λειτουργία των χώρων υγιεινής,  δηλαδή των τουαλετών καθώς χωρίς νερό η κατάσταση είναι δραματική και προκαλεί κινδύνους στην υγεία των ανθρώπων.
Η επιστολή έχει ως εξής: «Καλό καλοκαίρι...και η τουαλέτα μυρίζει!- Ένας πολίτης με απορία.

Tην Κυριακή το πρωί αντί να απολαύσω χαλαρό πρωινό ξύπνημα, πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις αδικαιολόγητες, πολύωρες διακοπές νερού σε γειτονιές του Αρχαγγέλου με σχετικό υψόμετρο όπου υπάρχουν πολλά νοικοκυριά, μεταξύ αυτών και των γονιών μου. Εδώ και μια εβδομάδα διακοπή νερού από τις 8:30 έως 23:30!

Μόνο 16 ώρες την ημέρα. Ενημέρωση; Καμία. Τεκμηρίωση; Καμία. Αποκατάσταση; Καμία. Πολλά τα ερωτήματα. Κάποιοι πρέπει να απαντήσουν. Βασικό αγαθό, πολύτιμο αγαθό, αναγκαίο αγαθό αλλά η τουαλέτα συνεχίζει όχι μόνο να μυρίζει αλλά να βρωμάει! Ένας πολίτης με απορίες».
K.Γ.

Εκτός από τον Αρχάγγελο, παράπονα για πολύωρες διακοπές νερού έγιναν και από κατοίκους του Γενναδίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της νότιας Ρόδου.