Σήμερα η κηδεία της Ισμήνης Παπαγεωργίου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση του χαμού της Ισμήνης Παπαγεωργίου το γένος Παπαϊωάννου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή προχθές λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μόλις δέκα μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Σάββα Παπαγεωργίου, η Ισμήνη δεν άντεξε και τον ακολούθησε στο «μεγάλο ταξίδι» βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Η Ισμήνη είχε σπουδάσει Νομικά και Οικονομικά και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, δραστήρια, επικοινωνιακή, με έντονη κοινωνική και όχι μόνο προσφορά.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, όπου τα παιδιά της, τα εγγόνια της, και όλοι όσοι τη γνώριζαν και την αγαπούσαν θα της πουν το τελευταίο αντίο.

 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 “Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο, επέλεξε να είναι η Ισμήνη Παπαγεωργίου - Παπαϊωάννου, με τον Σάββα. Η Ισμήνη υπήρξε μια δυναμική παρουσία στα κοινωνικά, πολιτικά και επαγγελματικά μετερίζια της Ρόδου, που σήμερα ακολουθεί τον σύντροφό της στο ταξίδι, χωρίς γυρισμό. Αναπάντεχη και δυσαναπλήρωτη η απώλειά της για την οικογένειά της, που τόσο γρήγορα έχασαν και τους δυο γονείς τους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της και στους οικείους της.       
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ                                  
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ”