Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου στη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρ. Βιτσιλάκη

Σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Χρυσή Βιτσιλάκη, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμη, κυρία Πρύτανης,

Σας συγχαίρουμε για την εκλογή σας στη θέση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η επιλογή σας στο Ανώτατο Αξίωμα της Πανεπιστημιακής Κοινότητας αποτελεί αναμφιβόλως μια ξεχωριστή τιμή και μια δημόσια αναγνώριση για σας, για την οικογένεια σας, αλλά και για την πόλη μας.

Το Πανεπιστήμιο μας αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο φορέα γνώσης, ένα ζωντανό πυρήνα αλληλεπίδρασης και ένα κύτταρο, το οποίο συμβάλλει στην καλλιέργεια των δημοκρατικών ιδεωδών, στην ελευθερία έκφρασης, στον κριτικό έλεγχο, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής δικαιοσύνης και στην διασφάλιση εν γένει των κοινωνικών αγαθών.

Ο Δήμος Ρόδου, θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια σας, η οποία μέσα από την συνεργασία θα συνδράμει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, σε κάθε ανάγκη κάθε πεδίου των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου μας.

Σας ευχόμαστε η θητεία σας να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών, ικανών να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων των πεδίων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με επιστημονική, επαγγελματική και πολιτιστική επάρκεια, με υπευθυνότητα και με σεβασμό στα θεμελιώδη αγαθά της δημοκρατίας, της ισονομίας, της ελευθερίας.

Με βαθύτατη εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ