«Μην το αμελήσετε, θα μπλέξουμε άσχημα»

«Μην το αμελήσετε, θα μπλέξουμε άσχημα»

«Μην το αμελήσετε, θα μπλέξουμε άσχημα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 408 ΦΟΡΕΣ

Έκκληση στα μέλη του να δώσουν την πρέπουσα σημασία στη σχολή αναθεώρησης ταυτοτήτων τριετίας της ΕΠΟ, απευθύνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου

Για τον κίνδυνο να υποχρεωθούν να ταλαιπωρηθούν και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων στη σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας της ΕΠΟ που θα λειτουργήσει στη Ρόδο, ενημερώνει τα μέλη του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Η ανακοίνωση-έκκληση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ε.Ε. του συνδέσμου ανακοίνωσε εγκαίρως τα μέλη της, μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, για την λειτουργία σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας της Ε.Π.Ο.

Θέλουμε να ενημερώσουμε για ακόμη μια φορά τα μέλη μας, ότι εάν ο αριθμός των συμμετοχών δεν είναι επαρκής, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην διεξαχθεί η σχολή και στο τέλος του 2018 θα αναγκαστούμε άπαντες να μεταβούμε εκτός Ρόδου και Δωδεκανήσου, ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε την νέα κάρτα για την περίοδο 2018-2021.

Το γνωρίζουμε όλοι πως χωρίς την κάρτα δεν μπορούμε να εργαστούμε σε ομάδες και σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα σε όλους τους συναδέλφους.

Το διάστημα που θα διεξαχθεί η σχολή είναι από 14 έως 28 Ιουνίου 2018, γι’ αυτό τον λόγο θεωρούμε ότι πρέπει σύντομα οι συνάδελφοι να επισκεφτούν τα γραφεία του συνδέσμου με μια φωτοτυπία του διπλώματός τους.

Από την Τετάρτη 23 Μαΐου τα γραφεία μας είναι ανοιχτά από τις 9.30 μέχρι τις 12.30, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα θα παραμένουν ανοιχτά και τα απογεύματα, κάτι που θα ανακοινωθεί σήμερα Παρασκευή.
Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούν τα μέλη μας και δεν θα χαθεί η ευκαιρία να προβούμε στην ανανέωση της ταυτότητας μας».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας