Ξεκαθάρισε της Τήλου, ερωτηματικό για τα μπαράζ

Ξεκαθάρισε της Τήλου,  ερωτηματικό για τα μπαράζ

Ξεκαθάρισε της Τήλου, ερωτηματικό για τα μπαράζ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Ως έχει παραμένει η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, καθώς η Δ.Ε.Ε. της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του σωματείου

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Τήλου να ανατρέψει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, η οποία την τιμώρησε για την αποχώρηση από το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας κόντρα στον Ηρακλή Λάρδου, με αφαίρεση δέκα βαθμών.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν αποδέχθηκε τα επιχειρήματα του σωματείου, το οποίο επικαλέστηκε, ως αιτία για την άρνησή του να επιστρέψει στο παιχνίδι κατόπιν της εντολής του διαιτητή Νίκου Διακοφιλιππή, την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και τον τραυματισμό, ενός εξ αυτών, του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Σακελλάρη, διατήρησε σε ισχύ την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου και επέτρεψε στην Ένωση, μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής, να προχωρήσει στην επικύρωση της τελικής βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Δευτεραθλητής είναι τελεσίδικα από χθες ο Άγιος Ισίδωρος, ο οποίος περιμένει, μαζί με τον Καλυμνιακό, τις αποφάσεις της διοργανώτριας για τα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.

Η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάσει μεν σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι για να ορίσει τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα διεξαγωγής των μεταξύ τους αγώνων, ωστόσο το κατά πόσο θα χρειαστεί να μπουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, θα εξαρτηθεί από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων.

Αυτή είναι που θα έχει τον τελευταίο λόγο, καθώς θα κληθεί να αξιολογήσει τα δεδομένα μετά την αναμενόμενη κατάθεση, εκ μέρους του Αστέρα Μασσάρων, εγγράφου παραίτησής του από το δικαίωμα να αγωνιστεί του χρόνου στην Α’ κατηγορία. Το εν λόγω έγγραφο δεν μπορεί να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, καθώς η τύχη της κάθε ομάδας ορίζεται επισήμως τη στιγμή που εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής της σε μία διοργάνωση.

Ως εκ τούτου, η Ένωση θα κληθεί να ζυγίσει το ρίσκο μίας ενδεχόμενης μελλοντικής και πάντως έγκαιρης αναθεώρησης της αρχικής απόφασης των Μασσαρενών. Αν κρίνει πως στην πραγματικότητα τέτοιο δεν υφίσταται, θα απαλλάξει τον Άγιο Ισίδωρο και τον Καλυμνιακό από τα έξοδα και την ταλαιπωρία, προβιβάζοντας και τους δύο.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους