Ανεβάζει… στροφές  ο Άγιος Ισίδωρος

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δέχτηκαν στην ομάδα του Αγίου Ισιδώρου, την είδηση της απόφασης της Δευτεροβάθνιας Επιτροπής της ΕΠΟ, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η απόρριψη της προσφυγής της Τήλου για την τιμωρία της στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Ηρακλή Λάρδου.

Έτσι λοιπόν ο «Άγιος» κατατάσσεται οριστικά 2ος στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας και ταυτόχρονα άνοιξε ο δρόμος για τη συμεττοχή του στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία.

Στη σημερινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣΔ, θα γίνει γνωστή η σειρά της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ καθώς και οι ημερομίες τέλεσής τους. Μετά την παραίτηση του Ευκλή (δευτεραθλητή του Α’ ομίλου), απέμειναν Άγιος Ισίδωρος και Καλυμνιακός που θα διεκδικήσουν τη μια θέση που οδηγεί στην Α’ κατηγορία, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να προβιβασθούν και οι δυο ομάδες, αν ο Αστέρας Μασσάρων εμείνει στην απόφασή του και δεν δηλώσει συμμετοχή στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Πάντως στον Άγιο Ισίδωρο ετοιμάζονται με γνώμονα να διεκδικήσουν την άνοδό τους στα παιχνίδια μπαράζ. Από χθες μάλιστα έχουν ενταθεί οι προπονήσεις για να είναι έτοιμοι απέναντι στην ομάδα της Καλύμνου.
Ωστόσο τα προβλήματα για τον Σταμάτη Κουρδουνάκη συνεχίζουν να υπάρχουν.

Πρώτον υπάρχει αβεβαιότητα με τους στρατευμένους, Αναστασά Τάσο, Διακοπαρασκευά Παρασκευά και Γεωργαλλή Μιχάλη, οι οποίοι είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν άδεια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καλυμνιακό.

Το ευχάριστο είναι πως ο Διακοηλίας ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και αυτό είναι ένα συν για τον προπονητή του. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με παίκτες που για επαγγελματικούς λόγους (άνοιγμα της καλοκαιρινής σεζόν), δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τις προπονήσεις. Στην ομάδα πάντως ευελπιστούν πως θα ξεπερστούν τα όποια προβλήμτα και οι «κυανέρυθροι» θα παρουσιαστούν δυνατοί στα δύο παιχνίδια.

Θα αποφασίσει η νέα διοίκηση
Τον επόμενο μήνα στον Άγιο Ισίδωρο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου μέσω των απαραίτητων διαδικασιών θα εκλεγεί νέα διοίκηση. Τα μέλη της νέας αρχής πραγμάτων στον «Άγιο», θα αποφασίσουν αν η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή (εφόσον προβιβασθεί) στην Α’ κατηγορία, καθώς θα εξετάσουν πρώτα τα οικονομικά τους και η δυνατότητα να μπορέσουν να σταθούν σ’ αυτήν.

Οπότε και τη θέση να κερδίσουν στους αγώνες μπαράζ, που σίγουρα τη θέλουν και θα την διεκδικήσουν, όλα θα κριθούν από τη νέα διοίκηση.