Δεν λέμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»

Δεν λέμε «αντίο»,  αλλά «εις το επανιδείν»

Δεν λέμε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 666 ΦΟΡΕΣ

Mε πολλές ευχαριστίες για την προσφορά του στον σύλλογο αποχαιρέτησε τον Βασίλη Βασιλώττο η διοίκηση του Πολύστρατου, η οποία σκοπεύει να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Χρήστο Κούτρα

Μετά από επτά χρόνια κοινής διαδρομής, κατά τη διάρκεια της οποίας υπηρέτησε την ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ο Βασίλης Βασιλώττος έκρινε πως ο κύκλος του στον Πολύστρατο έκλεισε.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των Λαερμενών και η διοίκηση του σωματείου τα είπαν σαν καλοί φίλοι, με το «αντίο» όχι μόνο να μην κρύβει την παραμικρή πικρία, αλλά αντιθέτως, να αφήνει ανοιχτή την πόρτα μίας μελλοντικής επιστροφής. Οι άνθρωποι του Πολύστρατου εκτιμούν βαθιά το έργο του Βασίλη Βασιλώττου, τον ευχαριστούν για την προσφορά του και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής σταδιοδρομίας του.

Η ανακοίνωσή τους:
«Η οικογένεια του Α.Γ.Σ. Πολύστρατος Λαέρμων ευχαριστεί θερμά το Βασίλη Βασιλώττο για την προσφορά του στον σύλλογο. Εξαίρετος ως προπονητής και άνθρωπος, προσέφερε τα μέγιστα τόσο από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας όσο και σαν ποδοσφαιριστής. Ο κύριος Βασιλώττος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας μας, απόφαση η οποία είναι απολύτως κατανοητή και σεβαστή. Μαζί καταφέραμε την αήττητη άνοδο από τη Γ' στην Β' κατηγορία, αλλά και την καλύτερη θέση του συλλόγου στη Β' κατηγορία φέτος, όπου και τερματίσαμε στην τρίτη θέση.
Τον ευχαριστούμε για όλη του την προσφορά στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε οτιδήποτε καινούργιο επιχειρήσει. Και όπως είπαμε δεν λέμε "Αντίο" αλλά "Εις το Επανιδείν"».

Κούτρας ο εκλεκτός
Τον Χρήστο Κούτρα προορίζει η διοίκηση του Πολύστρατου για διάδοχο του Βασίλη Βασιλώττου. Πέρα από τα όσα πρόσφερε στην ομάδα αγωνιζόμενος, ο πολύπειρος αμυντικός την υπηρέτησε και ως βοηθός προπονητή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των συμπαικτών του, όσο και των παραγόντων του Δ.Σ. Ο Χρήστος Κούτρας θα παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής προπονητών UEFA B’, που θα λειτουργήσει σύντομα στη Ρόδο και η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να τον βρει καθ’ όλα έτοιμο.

Διαβάστε ακόμη

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»