Πρώτα οι συμπληρωματικές εκλογές στο Φοίβο

Ο Φοίβος πέτυχε ακόμα μια κατάκτηση τίτλου στην Α΄ Κατηγορία και με αυτή θα αγωνισθεί τη νέα περίοδο στην Γ΄ Εθνική.

Η ιστορία του πρωταθλητή στις Εθνικές Κατηγορίες αναφέρει πως:

Έχει αγωνισθεί τέσσερις φορές στη Β΄ Εθνική στο μακρινό παρελθόν, 6 χρόνια στην τότε Δ΄ Εθνική Κατηγορία και 1 χρόνο στην αποκαλούμενη τότε Εθνική Ερασιτεχνική, ενώ έχει στις κατακτήσεις του, 2 φορές  το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Επιτυχίες που ζηλεύουν πολλά ερασιτεχνικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα.

Παίζει για πρώτη φορά πλέον στη Γ΄ Εθνική κι έχει σκοπό να πετύχει το καλύτερο δυνατόν και σε αυτήν, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Διοίκηση μέσα στις επόμενες μέρες, θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για να κάνει τον απολογισμό της πετυχημένης χρονιάς, αλλά και για να κάνει συμπληρωματικές εκλογές, καλύπτοντας κενά που δημιουργήθηκαν στις θέσεις της Διοίκησης. 

Αμέσως μετά προτεραιότητα δίνεται στον προπονητή της ομάδας, που και τη νέα περίοδο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σάββας Ορφανίδης, ο οποίος θα συζητήσει με τον πρόεδρο Γιώργο Σμαραγδιό και τη διοίκησή του, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Ο κόουτς της ομάδας έχει έτοιμη ήδη την έκθεση, αλλά και τις εισηγήσεις του για τη νέα περίοδο. Είναι εκείνος που θα αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το ρόστερ της ομάδας, όντας γνώστης της Κατηγορίας,  προκειμένου να συγκροτηθεί ένα ιδιαίτερα δυνατό ρόστερ, που να μπορέσει να σταθεί στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.