Ηρακλής Λάρδου: Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...

Ηρακλής Λάρδου: Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...

Ηρακλής Λάρδου: Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Η εξαιρετική φετινή πορεία του συλλόγου, με βάση τους νεαρούς παίκτες του και την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών επιπέδου Α’ Εθνικής, ανεβάζουν τον πήχη για τη νέα περίοδο

Εξαιρετική ήταν η πορεία της ομάδας του Ηρακλή Λάρδου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, όπου κατέλαβε την 3η θέση στον Α΄ όμιλο, με το σημαντικό επίτευγμα, να κερδίσει δύο φορές τον πρωταθλητή Ορφέα.

Η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού αποτελούταν στην πλειοψηφία της από νεαρούς παίκτες, οι οποίοι στην πορεία του πρωταθλήματος και παιχνίδι με παιχνίδι γινόντουσαν καλύτεροι.

Αυτό το γεγονός γέμισε με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας που πιστεύουν πολύ σ’ αυτά τα παιδιά, που σε συνδυασμό με δύο πολύ καλές προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα εκτινάξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και θα τη θέσει υποψήφια για άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές υπάρχουν και είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με τη διοίκηση. Είναι παίκτες εκτός Ρόδου και βρέθηκαν στο νησί μας για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, έχει αγωνισθεί με ομάδα της Κρήτης στη Super League και αγωνίζεται στο χώρο της μεσσαίας γραμμής.

Στο θέμα προπονητή ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Η διοίκηση του Ηρακλή αναμένεται να καλέσει το Γιώργο Σταυριανό και να δει τις προθέσεις του για τη νέα περίοδο. Το σίγουρο είναι πως θέλουν να συνεχίσει στην ομάδα τους αν το θελήσει κι αυτός φυσικά.

Αυτό που προέχει όμως είναι για μουσική ελληνική βραδιά που διοργανώνει ο σύλλογος για την ενίσχυση του ταμείου του. Το γλέντι θα γίνει στην πλατεία της Λάρδου και η ομάδα καλεί όλους τους φίλους της να την ενισχύσουν με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους