ΑΣΚ Αρχάγγελος: «Καλύτερη συνεργασία στο μέλλον»

ΑΣΚ Αρχάγγελος: «Καλύτερη συνεργασία στο μέλλον»

ΑΣΚ Αρχάγγελος: «Καλύτερη συνεργασία στο μέλλον»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση με «καρφιά» που αφορούν στην πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, Καλλιθέα

Η εύρυθμη λειτουργία και τα μελλοντικά σχέδια, για συμμετοχή τμημάτων στα «μικρά» πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αισθάνονται οι άνθρωποι του Αρχάγγελος ΑΣΚ πως θα επηρεαστούν από την αιφνίδια συμφωνία της ανδρικής ομάδας της Καλλιθέας με τον προπονητή Σταμάτη Χατζόπουλο, για την οποία ενημερώθηκαν εκ των υστέρων.

Φυσικά, δεν προτίθενται να μπουν εμπόδιο ούτε στα φιλόδοξα πλάνα της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου, εν όψει των μπαράζ ανόδου, ούτε στου ίδιου του προπονητή, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, εφόσον επιτευχθεί η άνοδος.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος του Αρχαγγέλου καθιστά σαφές ότι επιθυμεί «καλύτερη συνεργασία στο μέλλον»…

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: «Ο Αρχάγγελος ΑΣΚ έχει τη χαρά και την τιμή να αριθμεί στους μόλις τρεις μήνες λειτουργίας του πάνω από εκατό παιδιά στις ακαδημίες του, γεγονός που κάνει την ευθύνη μας, ως διοικούντες, ακόμη μεγαλύτερη απέναντι στα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους.

Ως νεοσύστατο σωματείο, το οποίο επενδύει στην καλλιέργεια του αθλήματος και στην ενασχόληση της νεολαίας μας με τον αθλητισμό, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα, πόσο μάλλον με ομάδες που επιδιώκουν να πρωταγωνιστούν και συμβάλλουν τα μέγιστα στην προβολή ολόκληρου του δωδεκανησιακού μπάσκετ, όπως είναι η Α.Ε. Καλλιθέας η οποία έχει ανεβάσει υψηλά τον πήχη και προετοιμάζεται για την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες, την οποία ακολουθούν τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας πολλοί φίλαθλοι κι έχει καταβάλλει σημαντική προσπάθεια στην ανάδειξη του τοπικού μπάσκετ.

Θα ήταν, ωστόσο, προτιμότερο την επόμενη φορά να ερωτηθεί και το Δ.Σ. του σωματείου μας εφόσον προκύπτουν ζητήματα που το αφορούν άμεσα, όπως στην προκειμένη περίπτωση του προπονητή μας, ούτως ώστε να αποφεύγονται αυθαίρετες αποφάσεις κι ενέργειες που ενδεχομένως να επηρεάσουν όλα όσα μαχόμαστε να χτίσουμε για το καλό του Αρχαγγέλου.

Ευχόμαστε ειλικρινά καλή επιτυχία στην Καλλιθέα, να κατακτήσει το όνειρο της ανόδου στη Γ’ εθνική κι ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.

Εκ του Δ.Σ.
Αρχάγγελος ΑΣΚ».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο