Από Δευτέρα  οι ανακοινώσεις στον Διαγόρα

Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από τον Διαγόρα, για την ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Παντέλη.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν την Τετάρτη το βράδυ και συμφώνησαν να οδηγήσουν από κοινού σε πορεία πρωταθλητισμού, τον «γηραιό».

Αυτές θα εκδοθούν όπως έγινε γνωστό, μετά τη Δευτέρα, οπότε και θα λάβει χώρα το τελευταίο ματς της Καλλιθέας στην Football League.

Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη μεταξύ των δυο πλευρών. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση και οι δυο αποφάσισαν να κρατήσουν τα τυπικά της υπόθεσης. 

Εκείνο που παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον, είναι  πως δεν υπάρχει καμιά διαφορά από όλα όσα έχει ζητήσει ο ίδιος φεύγοντας από το νησί μας, συγκριτικά με την τελευταία συνάντηση της Τετάρτης. 

Πιο συγκεκριμένα εκείνο που ειπώθηκε μεταξύ άλλων είναι:
- Να κρατηθεί ένας κορμός δέκα ποδοσφαιριστών από την περυσινή ομάδα, αφού πρώτα γίνει συζήτηση με όλα τα παιδιά, των οποίων η συνεργασία λήγει αυτό το καλοκαίρι. 

- Να υπάρξει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές από παίκτες τους οποίους θα επιλέξει ο ίδιος, σε συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών. 

- Όλα τα πιο πάνω φυσικά αποτελούν συνάρτηση, με τον καταρτισμό των Ομίλων φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

- Να δοθεί βάρος στην προετοιμασία της ομάδας και θα εποδιωχθεί να βρεθεί λύση και να βελτιωθεί η κατάσταση στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου, κάτι που θα διερευνήσει άμεσα η Διοίκηση. Διαφορετικά θα πρέπει να εξευρεθούν οι κατάλληλοι χώροι για την προετοιμασία. 

- Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές ο χρόνος υπάρχει. Αυτή την περίοδο και οι παίκτες υπάρχουν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν εντοπισθεί εκείνοι που θα κληθούν να μιλήσουν με τον Διαγόρα, αρκεί να θέλουν να έρθουν στο νησί μας.