Την Κυριακή η Γ.Σ. της ΑΕ Κω

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή παλιών και νέων φίλων της A.E. Kω απηύθυνε η διοίκηση της ομάδας, για την Γεν. Συνέλευση που  θα γίνει την προσεχή Κυριακή (27/5) και ώρα 11:00 στα γραφεία του συλλόγου.

Μπροστάρης στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας στην Α΄Κατηγορία, ήταν  ο Λάκης Πλατέλλας. Στο κάλεσμά του για τη Γενική Συνέλευση αναφέρονται τα εξής: 

 ''Η αλληλεγγύη στην πράξη είναι αναγκαία, εάν θέλουμε να ζούμε σε μια υγιή κοινωνία. Τα τελευταία  χρόνια, η έννοια της αλληλεγγύης μπαίνει όλο και περισσότερο στις ζωές μας.

Στον τομέα μάλιστα του αθλητισμού θεωρούμε πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε σε οποιονδήποτε στόχο που  εμείς θέλουμε.

Θεωρούμε λοιπόν ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού, που λειτουργούμε στο πλαίσιο μιας αλληλέγγυας αυτοοργάνωσης, χρειάζεται κατά καιρούς να ενώνουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας, ώστε να ακουγόμαστε πιο δυνατά, διευρύνοντας έτσι τη συλλογική μας δράση.

Γι’ αυτό το λόγο, εμείς απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε φίλο (φίλαθλο) της ομάδας, με συλλογικότητα, ελεύθερης έκφρασης. Σας θέλουμε όλους κοντά μας Η συμμετοχή σας θα είναι τιμή μας''.