Αγώνας χρονόμετρου από τον «Μεσόγειος»

Αγώνας χρονόμετρου από τον «Μεσόγειος»

Αγώνας χρονόμετρου από τον «Μεσόγειος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 97 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για το «The Pizza Spaghetti House time trial» την Κυριακή 17 Ιουνίου με εκκίνηση για τους ποδηλάτες από τις Φάνες και τερματισμό στη διασταύρωση Μανδρικού-Καλαβαρδών

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σ’ έναν ενδιαφέρων αγώνα ατομικής χρονομέτρησης θα έχουν οι ποδηλάτες από το νησί μας, αφού ο «Μεσόγειος» ανακοίνωσε χθες τη διεξαγωγή του «The Pizza Spaghetti House time trial» την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8.00 με εκκίνηση την Ιερά Μονή του Σωτήρα στις Φάνες και τερματισμό στη διασταύρωση Μανδρικού-Καλαβάρδών, σε απόσταση, δηλαδή, 31,5χλμ.

Περισσότερα στοιχεία από την προκήρυξη:
Κατηγορίες: Ανδρών-Εφήβων-Γυναικών-MASTERS απόστασης 31,5χλμ. (Μία στροφή).
"Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου από το άρθρο 1.4.019 ελάχιστου αριθμού συμμετοχών ανά κατηγορία, θα ισχύσουν οι διατάξεις των άρθρων 1.4.020 και 1.4.023"

Διαδρομή: Εκκίνηση: Ιεράς Μονής Σωτήρος Φάνες-Διασταύρωση Καλαβάρδα προς Μανδρικό- Αρχαία Κάμειρος –Μανδρικό - Κάμειρος Σκάλα (αναστροφή) και τερματισμός στη διασταύρωση Καλαβάρδα-Μανδρικό.

Πρόγραμμα: Εκκίνηση αγώνα ώρα 08:00 πμ. όλες οι κατηγορίες ως άνω. Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνεται ανά 1’, χωρίς διακοπή ενδιάμεσα των κατηγοριών

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.
Ο ποδηλατικός σύλλογος «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου και το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/06/2018 και ώρα 18:00 στο email: mesogios_cycling@yahoo.gr.
Τα σωματεία υποχρεούνται στη συμπλήρωση της συνημμένης με την προκήρυξη φόρμας. Καμιά συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή χωρίς την συμπλήρωση αυτής. Θα επιτραπούν στον αγώνα σαν συνοδοί μόνον όσων τα ονόματα αναγράφονται στην επίσημη φόρμα. Απαγορεύεται η συνοδεία ή η εμπλοκή στον αγώνα, παράγοντα, συγγενή κλπ. που δεν είναι επίσημα δηλωμένος. Το σωματείο ή ο αθλητής που θα παραβεί τον παραπάνω όρο, θα τιμωρείται βάσει των πειθαρχικών κανονισμών της Ε.Ο.Π. Περάν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Τεχνικό Συνέδριο :
Μία ώρα πριν την εκκίνηση.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί μία ώρα πριν την εκκίνηση, για την παραλαβή των αριθμών για όσους δεν θα παρευρεθούν στο τεχνικό συνέδριο, την υπογραφή των φύλλων αγώνων κ.λπ. .

Βραβεύσεις:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα
Απονομές: θα γίνουν μετά από το τέλος των αγώνων στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Σωτήρος.

Λοιπά:
Στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, θα επιτραπούν οχήματα συνοδείας . Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τα οχήματα συνοδείας και δεν θα επιτραπούν δίκυκλα.
Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων στην δήλωση συμμετοχής .
Η τελική σειρά θα ανακοινωθεί στο τεχνικό συνέδριο, καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή .
Ιατρική κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή, κλιμάκιο Σαμαρειτών και κάλυψη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας σε ετοιμότητα.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Λαζαρίδης Δημήτρης
Πληροφορίες: Τάντης Σπύρος 6945112266, Ζαχαριάς Ιωάννης 6937095252

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»