Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της ΒΑΠ

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΒΕΕ #50yearsvap. Ο διαγωνισμός έλαβε μέρος πανελλαδικά με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας.  

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 25.000 και τα δώρα που μοιράστηκαν ήταν περισσότερα από 15.000. Αριθμοί που επισφραγίζουν την επιτυχία του διαγωνισμού!

Αποκορύφωμα του διαγωνισμού αποτέλεσε η παράδοση του μεγαλύτερου δώρου, ενός αυτοκινήτου Renault Twingo.

 

 

Η παράδοση του κλειδιού έγινε στις 22 Μαΐου από την κα Βίκυ Παπανδρέου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΒΕΕ.

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, Μαριάνθη Νικολίτση (φώτο 1), παρέλαβε το δώρο της σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού μας με φόντο το ελάφι, σύμβολο της Ρόδου αλλά και της εταιρείας.

 

 

Η ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ, ανταποδίδει και θα συνεχίσει να ανταποδίδει έμπρακτα την αγάπη του καταναλωτικού της κοινού που εδώ και 50 χρόνια τη συντροφεύει πιστά σε κάθε νέο της βήμα.

 

(Φώτο 2) O  Shkelqim Tafa, βρήκε τον τυχερό κωδικό που οδηγούσε  στο 2ο μεγαλύτερο δώρο, μια Vespa Prima Vera και αναδείχθηκε ο 2ος μεγάλος νικητής του διαγωνισμού
(Φώτο 1) Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, Μαριάνθη Νικολίτση (φώτο 1)
(Φώτο 2) O Shkelqim Tafa, βρήκε τον τυχερό κωδικό που οδηγούσε στο 2ο μεγαλύτερο δώρο, μια Vespa Prima Vera και αναδείχθηκε ο 2ος μεγάλος νικητής του διαγωνισμού