Ποιότητα στην επίθεση του Εθνικού

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού από τον Σπύρο Γκαρή, η διοίκηση έπιασε αμέσως… δουλειά, ώστε να παρουσιάσει ένα ρόστερ στη Β’ Κατηγορία τη νέα περίοδο αρκετά δυνατό. 

Κατ’ αρχάς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  η επιθετική γραμμή των Αρχιπολενών θα ενισχυθεί με τον Μιχάλη Φλεβάρη, παίκτη την περασμένη περίοδο στην Ασπίδα Σαλάκου, μένοντας το τυπικό κομμάτι της όλης διαδικασίας.

Ο έμπειρος επιθετικός άλλωστε έχει καταγωγή από την Αρχίπολη και η επιστροφή του, δείχνει πως η νέα διοίκηση του Εθνικού συνεχίζει να ρίχνει βάρος στο ντόπιο στοιχείο. 

Χθες αναμενόταν να οριστικοποιηθεί επίσης η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσοπάνογλου ενώ αποχώρησαν από τις τάξεις των «μπλε» οι Δημήτρης Γουργούλιας και Νίκος Μπάρτζος. 

Τέλος, εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως το βαρύ… πυροβολικό του Εθνικού, που ακούει στο όνομα Θοδωρής Λυριστής, δεν θα… μετακομίσει τη νέα περίοδο, κι αυτό ανακοινώθηκε επισήμως προχθές το βράδυ:  

«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Λυριστή, ο οποίος θα αποτελέσει άλλη μια ποιοτική λύση, στα χέρια του προπονητή μας κ. Γκαρή. Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε, υγεία και πολλά γκολ».