Κατέθεσε και γραπτώς την παραίτησή του

Δεν έμεινε στα λόγια ο Γιώργος Αγρέλης, που δήλωσε παραίτηση από την προεδρία και γενικά από τη διοίκηση της Ασπίδας Σαλάκου.

Την απόφασή του την κατέθεσε και γραπρτώς στο διοικητικό συμβούλιο, που αύριο αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Α’ αντιπρόεδρος, Σπύρος Βαγιαννάκης, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα συμπληρωθεί από αναπληρωματικό μέλος.

Όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Απίδας, που την οδήγησε στην Β’ κατηγορία, δεν θα συμμετέχει διοικητικά από κανένα πόστο. Με το μόνο θέμα που θα ασχοληθεί είναι η κατασκευή σκεπάστρου στο γήπεδο Σαλάκοιυ. Είναι ένα θέμα που ο ίδιος ξεκίνησε και το θεωρεί χρέος πως πρέπει να το φέρει εις πέρας.

Ήδη έχει γίνει η μελέτη του έργου και έχουν δοθεί τα απαραίτητα έγγραφα από το Δήμο Ρόδου στην Περιφέρεια και αναμένεται πλέον το θέμα της χρηματοδότησής του. Η εταιρία που θα κατασκευάσει το έργο, έχει κάνει την προσφορά της και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει, εφόσον αποφασιθεί το θέμα της χρηματοδότησης.