Υπό εξέταση  οι προσθήκες  για τα μπαράζ

Αρχίζουν και λιγοστεύουν οι μέρες για τη διεξαγωγή των ειδικών πρωταθλημάτων ανόδου ανδρών και γυναικών στις εθνικές κατηγορίες, με τη Δωδεκάνησο να εκπροσωπείται από την Καλλιθέα και τον Ιπποκράτη αντίστοιχα.

Οι Κώες βρέθηκαν από το …παράθυρο στα μπαράζ καθώς χρειάστηκε να παραιτηθεί ο πρωταθλητής Ιάλυσος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τις επηρεάζει ιδιαίτερα. Αντιθέτως, αντιμετωπίζουν με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό τη συμμετοχή τους παρότι απαρτίζονται από παγκορασίδες, κορασίδες και νεανίδες. Θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και θα πάνε στην Αθήνα χωρίς άγχος.

Ο Πέτρος Αργυρίου έχει ήδη βάλει τα κορίτσια του σε ρυθμούς προετοιμασίας ενώ έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά μήπως βρεθεί κατάλληλη προσθήκη από μία ή δύο πιο έμπειρες αθλήτριες που επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα της Κω στα μπαράζ. Άλλωστε, η πολύ ευνοϊκή κλήρωση δημιουργεί ακόμη και προσδοκίες ανόδου, αν όχι με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο και τον απευθείας προβιβασμό, έστω και μέσω του αγώνα κατάταξης μεταξύ των δεύτερων. 
Βασική προϋπόθεση για τον προπονητή του Ιπποκράτη για πιθανή ενίσχυση του νεανικού ρόστερ είναι η ευχέρεια της αθλήτριας (ή των αθλητριών) να μεταβεί τον επόμενο μήνα στην Κω και να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας. 
Όμως, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει άγχος για μεταγραφή. Η απόφαση συμμετοχής στα μπαράζ πάρθηκε για να πάρουν εικόνες κι εμπειρίες οι μικρές του Ιπποκράτη, ακόμη και αν δεν καταφέρουν να ξεχωρίσουν στον πίνακα της βαθμολογίας.