Ατρόμητος Διμηλιάς: Δεν στέκονται στις υποσχέσεις

Μπορεί οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ομάδα του Ατρόμητου Διμυλιάς να μην έχουν κοπάσει ακόμα, και δικαίως (!), όμως οι άνθρωποι της διοίκησής του, βλέπουν πλέον μπροστά και το τι πρέπει να γίνει την… επόμενη μέρα…

Ένα σημαντικό θέμα που την απασχολεί, είναι η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο ξηρό γήοπεδο της Διμυλιάς. Άλλωστε αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που ο Ατρόμητος δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, αλλά θα συνεχίσει ξανά σ’ αυτό της Γ’ κατηγορίας.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες άρχισε να… κινείται το συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχει φτάσει στο Δ.Σ. του Δήμου Ρόδου, από το οποίο οι Διμυλιανοί έχουν πάρει υποσχέσεις πως σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η μελέτη του έργου. Σίγουρα η διαδικασία θα είναι λίγο χρονοβόρα, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσει και το θέμα του τρόπου χρηματοδότησής του. Το σίγουρο είναι πως δεν προλαβαίνει το γήπεδο να είναι έτοιμο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο μεταξύ οι διοικούντες τον Ατρόμητο δεν εφησυχάζουν. Από μόνοι τους και με τη βοήθεια συγχωριανών τους, θα προχωρήσουν σε βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο του χωριού τους. Σκοπεύουν με τη βοήθεια εθελοντικής εργασίας και υλικά από διάφορες δωρεές, να φτιάξουν σκέπαστρο, καλύπτοντας ένα μέρος της εξέδρας. Επίσης έχουν σκοπό να μεγαλώσουν την περίμετρο γύρο από τον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή να μεταφέρουν τα κάγκελα πιο μακριά από τις γραμμές του γηπέδου.
Αυτές είναι οι κυριότερες σκέψεις προς το παρόν, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν και κάποιες άλλες εργασίες.

Όλα αυτά βέβαια και με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, που απ’ ότι έδειξε στη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν πολύ κοντά της. Αυτό είναι ένα επίτευμα της διοίκησης που κατάφερε και τον έφερε κοντά, βάση της ιδεολογίας και της προσπάθειάς της

Με το ίδιο πλάνο…
Αγωνιστικά τώρα, ο Ατρόμητος θα κινηθεί πάνω στο ίδιο πλάνο και για την ερχόμεη περίοδο. Αρχικά θα πρέπει να συζητήσει με τον προπονητή Γιάννη Φλεβάρη, με τον οποίο θα υπάρξει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα. Το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές και εκτός απροόπτοιυ θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.


Το ίδιο θα γίνει και με τους ποδοδαφαιριστές. Πιστεύεται πως τουλάχιστον το 90% απ’ αυτούς θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ θα ανέβουν από την εφηβική ομάδα (συνεργασία με Ακουσίλαο) πέντε παίκτες.

Ήδη ο ένας εκ αυτών, ο Γιάννης Σαββέλος συμμετείχε και με την ανδρική ομάδα, ενώ τώρα θα παρακολουθούν τις δραστηριότητες της και άλλα τέσσερα 14χρονα ταλέντα. Επίσης στις προπονήσεις θα λαμβάνουν μέρος και άλλοι τέσσερις 13χρονοι, που ταυτόχρονα θα συνεχίσουν και με το εφηβικό της ομάδας των Φανών.

Διοικητικά αναμένεται να ενισχυθεί το Δ.Σ., καθώς θα εισχωρήσουν σ’ αυτό τρία πρόσωπα. Ο ένας είναι ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Καλιοζής και οι άλλοι δύο οι Σπύρος Τομάζος και Φιλήμονας Μιχαλάκης. Όμως ενδέχεται να απάρξουν και αποχωρήσεις, από άτομα που έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και τον κόσμο της, κι έχει φτιαχτεί ένα ωραίο οικογενειακό κλίμα που τους κρατάει όλους κοντά της.