Μπροστάρης και  πάλι ο Αντώνογλου

Η 17η Ιουνίου είναι η καταλυτική ημέρα για τον ΑΕΡΑ και παράλληλα από αυτή τη μέρα, θα ξεκινήσει η διαμόρφωση μιας ομάδας, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα έχει σαν στόχο τον πρωταθλητισμό και την κατάκτηση του τίτλου.

Ζήτημα πρώτο για όλους, είναι η ανάδειξη μιας στιβαρής Διοίκησης, η οποία και θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΑΕΡΑ στην επιτυχία. Βέβαια υπήρξε ενδιαφέρον ανάληψης της Διοίκησης από ομάδα επιχειρηματιών του νησιού μας, αλλά η απάντηση από τον ΑΕΡΑ και ιδιαίτερα από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Κώστα Σπανό,ήταν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των ενδιαφερομένων, κάτι που μέχρι χθες δεν είχε συμβεί.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες,  υπάρχει μεγάλο ποσοστό πιθανοτήτων ο νυν πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου να μπεί και πάλι μπροστά, να δημιουργηθεί ένα δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο και  με τις ανάλογες κινήσεις να στηθεί  μια σπουδαία ομάδα για να διεκδικήσει τον τίτλο.  Οι προθέσεις όλων πάντως θα φανούν ξεκάθαρα στην Γενική Συνέλευση της 17ης Ιουνίου. Πληροφορίες γι’ αυτήν θα πάρει όλος ο κόσμος από τη Διοίκηση  στα τηλ. 6951 760343, 6948 276359 και 6934 567800