Στο ανδρικό του Πανιωνίου ο Δημητρακόπουλος!

Ένα παιδί που έχει γαλουχηθεί μπασκετικά σε δωδεκανησιακό σωματείο και πλέον έχει ανοίξει τα φτερά του και ανδρώνεται σε έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας ετοιμάζεται να κάνει ακόμη ένα πολύ μεγάλο βήμα! Η κλήση του στην προεπιλογή της εθνικής εφήβων κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν η πρώτη δικαίωση της προσπάθειάς του. Τώρα έρχεται και ο προβιβασμός στην ανδρική ομάδα του σωματείου του η οποία συμμετέχει στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας μας.
 

Ο λόγος για τον Ιάσονα Δημητρακόπουλο ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των 14 επίλεκτων από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου που κλήθηκαν να κάνουν προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα! 
«Στη διάθεση της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου Βίκος Cola τέθηκαν 14 παίκτες από την Ακαδημία του Πανιωνίου κι έχουν αρχίσει προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του τεχνικού, Δημήτρη Μισιακού, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τον Ιούνιο και με απώτερο σκοπό να γίνει επιλογές για την ανδρική ομάδα, εν όψει της επόμενης περιόδου 2018-2019.  Η Ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου, παραμένοντας πιστή στη διαχρονική και πάγια αρχή της ανάδειξης ταλαντούχων παικτών, πέραν των αγωνιστικών διακρίσεων που έχει να επιδείξει με την κατάκτηση πανελληνίων πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων, ανοίγει το δρόμο για την ενδυνάμωση της συνεργασίας με την ανδρική ομάδα, ώστε αυτή να είναι και η μελλοντική κατάληξη των παικτών που δουλεύουν από μικρή ηλικία, μαθαίνουν μπάσκετ και εξελίσσονται καθημερινά στον Πανιώνιο.

Οι παίκτες που ανήκουν στην Ακαδημία και προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα, είναι οι: Καρακεχαγιάς Γιάννης, Ρουμελιώτης Ανδρέας, Κοπακάκης Ιωσήφ, Δημητρακόπουλος Ιάσονας, Αρμάος Μιχάλης, Τσιμπούκης Σέργιος, Κατσίβελος Σπύρος, Μωραΐτης Ηλίας, Γαλάνης Θεόφιλος, Σαρλάνης Γιώργος, Κοσσάρας Χρήστος, Καραγιάννης Θοδωρής, Μανωλάτος Αλέξανδρος, Τόλιας Βασίλης».