Νέες εργασίες προσεχώς στο Βενετόκλειο

Σημαντικά βελτιωτικά έργα προγραμματίζονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου.  Η αγωνιστική δραστηριότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν τόσο έντονη και ειδικά με τις υποχρεώσεις του Κολοσσού H Hotels ήταν αδύνατη οποιαδήποτε έναρξη εργασιών όμως με τη λήξη της περιόδου και με την επικείμενη διακοπή λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, όπως συμβαίνει με όλα τα γήπεδα, υπάλληλοι του Δήμου Ρόδου από τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έχει εγκριθεί ένα σεβαστό κονδύλι για την αντικατάσταση του υπάρχοντος ηλεκτροφωτισμού με led, για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ είναι δρομολογημένη και η αλλαγή της οροφής του γηπέδου η οποία πλέον είναι άκρως απαραίτητη καθώς κάθε τρεις και λίγο χρειάζεται μόνωση. Συν τοις άλλοις, η αλλαγή της οροφής θα μεγαλώσει και το ύψος της εγκατάστασης, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο και τη διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ. 

Από κει και πέρα, υπάρχουν κι άλλα έργα που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του πεπαλαιωμένου κλειστού γυμναστηρίου όμως δύσκολα θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς εργασίες καθώς δεν καλύπτονται από το συγκεκριμένο οικονομικό κονδύλι.