Ευχαριστήριο τουριστικής σχολής Δωδεκανήσου AΝΚΟ προς γονείς και σπουδαστές

Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές της ΑΝΚΟ,  Μία ακόμη εκπαιδευτική χρονιά ολοκληρώθηκε γεμάτη επιτυχίες, διακρίσεις, εμπειρίες και γνώσεις.

Η διεύθυνση της ΑΝΚΟ με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε σπουδαστές, γονείς αλλά και προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχει ως κύριο στόχο τη μετάδοση γνώσεων και ικανοτήτων στους σπουδαστές μας, ώστε να ξεχωρίσουν και να διακριθούν στον επαγγελματικό στίβο. Όλοι μαζί μπορούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος μέσα από την εκπαίδευση και την καλλιέργεια της τουριστικής συνείδησης.

Σε συνεργασία με τους  γονείς και με το εκπαιδευτικό προσωπικό σταθήκαμε αρωγοί σε κάθε δημιουργική προσπάθεια και ανάγκη των σπουδαστών μας και σίγουρα το αποτέλεσμα δικαίωσε την κάθε μας προσπάθεια.
Είμαστε περήφανοι για τους σπουδαστές μας, γιατί ανέπτυξαν τη δημιουργικότητά τους, βελτιώθηκαν σε προσωπικό, διαπροσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, επέδειξαν προθυμία και ζήλο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, συμμετείχαν με επιτυχία σε κάθε διοργάνωση, διακρίθηκαν και ήδη έχουν ενταχθεί στους επαγγελματίες της αγοράς εργασίας αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, κηδεμόνες και σπουδαστές για την εμπιστοσύνη που δείξατε επιλέγοντας την τουριστική σχολή ΑΝΚΟ και τη συνεργασία που αναπτύχθηκε για την επιτυχία όλων μας.
Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς εμείς συνεχίζουμε τις δράσεις για την βελτίωση σε κάθε επίπεδο και είμαστε δίπλα στους σπουδαστές και αποφοίτους σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει.
Η σχολή είναι ρίζα, παρέχει αξίες και αρχές που θα σας ακολουθούν σε όλη σας τη ζωή.  

Εκ μέρους της Διεύθυνσης & του Διοικητικού προσωπικού της ANKO
Ηλίας Έψιμος
Διευθυντή Σπουδών Κω
Στεργία Έψιμου
Διευθύντρια σπουδών Ρόδου