Έκλεισε κι επίσημα το κεφάλαιο «Λυκογιάννης» για τον Κολοσσό

Η δεδομένη αποχώρηση του Άρη Λυκογιάννη από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού H Hotels, παρά τα όσα λέγονταν περί ενδεχόμενης παραμονής και συζήτησης με τη διοίκηση της ΚΑΕ, πήρε επίσημο χαρακτήρα με την ανακοίνωση των "θαλασσί" η οποία περιλαμβάνει και τις αποχαιρετιστήριες κουβέντες του πετυχημένου προπονητή:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι, μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Πρωτάθλημα της Basket League με τον Άρη Λυκογιάννη, αποφασίστηκε σε κλίμα αλληλοεκτίμησης η μη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Άρη σ’ ευχαριστούμε για όλα και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Η δήλωση του Άρη Λυκογιάννη στο www.kolossosbc.gr: «Ύστερα από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ο κύκλος μου στον πάγκο του Κολοσσού έκλεισε. Οι επιτυχίες αρκετές, οι εμπειρίες πολλές, τα συναισθήματα μεγάλα και οι αναμνήσεις ατελείωτες. 

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια, όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα, το προπονητικό σταφ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και το φίλαθλο κοινό της Ρόδου για την απεριόριστη αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Κολοσσού!

Εις το επανιδείν…»".