Παραμένει στην Αρχίπολη ο Τσακμακίδης

Θέλοντας ένα σύνολο ανταγωνιστικό σε όλες τις γραμμές, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Εθνικός συνεχίζει τις συζητήσεις με τους παίκτες του ρόστερ του και κυρίως με όλους όσοι είχαν αξιόλογη παρουσία στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση και ο νέος προπονητής Σπύρος Γκαρής επιθυμούν ν’ ανανεωθεί η συνεργασία με μονάδες αξιόλογες που έχουν τη δυνατότητα για καλή παρουσία στη Β’ Κατηγορία.
Ένας απ’ αυτούς είναι και ο 27χρονος Σπύρος Τσακμακίδης, η παραμονή του οποίου ανακοινώθηκε επισήμως χθες από τους Αρχιπολενούς ώστε να συνεχίσει να ενισχύει τη μεσαία και επιθετική γραμμή τους.

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την παραμονή του Σπύρου Τσακμακιδη στο ρόστερ της ομάδας μας, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εκ μέρους του Δ.Σ. του ευχόμαστε να είναι υγιής και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία θα επεκταθεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στόχος της διοίκησης είναι η στελέχωση του Συλλόγου από ποδοσφαιριστές ικανούς, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό σε όλες τις γραμμές.»