Τον «χορό» των ανανεώσεων άνοιξε ο Κλεάνθης

Τη βούλησή τους να τελειώνουν από νωρίς με τη διαδικασία των ανανεώσεων, έτσι όπως την εξέφρασαν αμέσως μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, επιβεβαιώνουν στην πράξη οι άνθρωποι του Κλεάνθη. 

 Τη Δευτέρα, οι Παραδεισιώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους, για ένατη χρονιά, με τον Παναγιώτη Καρίκη, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του προπονητή Ανδρέα Σταύρου, του γυμναστή της ανδρικής ομάδας και του υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου. 

 «Ένατη χρονιά στον Κλεάνθη, εκτός από τα υπόλοιπα οκτώ στις ακαδημίες ως μικρός ποδοσφαιριστής, στο εφηβικό και στο ανδρικό πριν πάω για σπουδές! Μια ζωή σε αυτή την ομάδα! Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Το μόνο που υπόσχομαι είναι πολλή δουλειά σε ό, τι πόστο έχω αναλάβει. Ο σύλλογος είναι μεγάλος και έχουμε ευθύνη για να προσφέρουμε πολλά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μανώλη Παπακωνσταντίνου και όλους τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους», σχολίασε ο Παναγιώτης Καρίκης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της διοίκησης. 

Επιπλέον, χθες επισημοποιήθηκε η παραμονή του Σάββα Μπαούρη, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Κλεάνθη για τρίτη συνεχή χρονιά. 
Η διοίκηση των Παραδεισιωτών εύχεται στον 25χρονο ακραίο αμυντικό υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια υλοποίησης των νέων στόχων της ομάδας.