Προπονήσεις και το καλοκαίρι στο Φοίνικα

Συνέχεια στις προπονήσεις και μέσα στο καλοκαίρι δίνει η ομάδα του Φοίνικα στο βόλεϊ με τη συμμετοχή αθλητών-τριών από κάθε ηλικία, θέλοντας να αυξήσει την καλοκαιρινή δραστηριότητα και στη σάλα και στο μπιτς βόλεϊ. 

Αυτός είναι ο λόγος που μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί μικρούς και μεγάλους να πλαισιώσουν τις καλοκαιρινές προπονήσεις. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Οι προπονήσεις συνεχίζονται και το καλοκαίρι! Ενημερωθείτε για τα τμήματα και το πρόγραμμα προπονήσεων του καλοκαιριού σε σάλα & beach volley. Για πληροφορίες-εγγραφές στείλτε μας inbox ή email στο  volleyfoinikas@gmail.com ή καλέστε μας στο 6936869909». 

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 
Μετά και το τέλος του πρωταθλήματος των παγκορασίδων ο Φοίνικας εξέδωσε ανακοίνωση για το εν λόγω πρωτάθλημα στην οποία αναφέρει:

«Την 2η θέση κατέκτησαν οι παγκορασίδες μας μετά και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω(3-1 σετ), παίζοντας κατά τη διάρκεια της χρονιάς το καλύτερο βόλεϊ στην κατηγορία. 

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Τελχινίς ενώ την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα Ροδίων Άθλησις.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ξανά στο γήπεδο καθώς οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο στη σάλα όσο και στο γήπεδο beach volley της ομάδας μας».