Χωρίς τον Τσίπρα το Περιφερειακό Συνέδριο στη Σύρο

Χωρίς τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί το 15ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Σύρο, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση δε, το Περιφερειακό Συνέδριο που θα ακολουθήσει στις Κυκλάδες θα "σπάσει" σε δύο μέρη, αφού η έναρξή του επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί στη Νάξο την 1η Ιουνίου και να ολοκληρωθεί στη Σύρο στις 5 και 6/6/2018.

Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα
Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, παρακαλούμε βρείτε συνημμένα την πρόσκληση και το πρόγραμμα του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Νότιο Αιγαίο (Κυκλάδες).

Το Συνέδριο για την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου (Κυκλάδες) είναι το 15ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στη Νάξο, την Παρασκευή 1/6/2018 και στη Σύρο την Τρίτη 5/6/2018 και την Τετάρτη 6/6/2018, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα, και θα ολοκληρωθούν με κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 6/6/2018 στις 18:50.

Η κεντρική εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης & Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη.