Μία Αρένα που χαίρεται και ονειρεύεται

Μυστικές συνταγές δεν υπάρχουν για να εγγυηθούν την επιτυχία ενός ποδοσφαιρικού εγχειρήματος.

Όποιος διαθέτει οργάνωση, πλάνο, μεθοδικότητα, γνώση και δουλεύει καθημερινά, αργά ή γρήγορα ανταμείβεται, όπως καλή ώρα η Αρένα, η οποία στέφθηκε την περασμένη Κυριακή πρωταθλήτρια στην κατηγορία των Παίδων.

 Η φετινή επιτυχία ήρθε ως μία φυσιολογική συνέχεια εκείνων που κατέγραψε ο σύλλογος τα προηγούμενα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα των Προπαίδων, τα οποία και κατέκτησε ουσιαστικά η ίδια «φουρνιά» ποδοσφαιριστών, ενώ την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα τεκμηριώνει και η κατάληψη της τρίτης θέσης στο εφηβικό πρωτάθλημα, όπως και η πολύ καλή παρουσία στις αναπτυξιακές διοργανώσεις της ΕΠΣΔ.

 Όσο για το μεγαλύτερο «παράσημο», το οποίο υπερβαίνει τις αγωνιστικές επιδόσεις των τμημάτων, είναι αναμφίβολα η ανάδειξη μίας σειράς ταλαντούχων αθλητών, οι οποίοι βγήκαν από τα σπλάχνα της Αρένα και άνοιξαν τα «φτερά» τους.

Ο σύλλογος καμαρώνει για παιδιά όπως ο Εννέα Μιχάι (Παναιτωλικός), ο Νίκος Μπουρνέλης (Κ-15 ΠΑΟΚ), ο Μανώλης Μπακίρης (υποδομές ΑΕΚ), ο Σάββας Τζουανάκης (ξεκίνησε από την Αρένα, πριν μεταπηδήσει στον Διγενή) και ο Ερνέστο Κούλλαλι (κλήθηκε πρόσφατα στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας των Παίδων), όπως και για τους συνολικά έντεκα αθλητές του που αγωνίζονται στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου.

Οι προπονητές Κοσμάς Σταματάκης (Παίδες), Κώστας Λύρας (Έφηβοι), Νίκος Αλεξανδρίδης (Προπαίδες), Γιάννης Καμπούρης (Τζούνιορ) και Τριαντάφυλλος Καμπούρης (Προτζούνιορ) υπόσχονται να συνεχίσουν να εργάζονται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, ώστε να προετοιμάσουν τα παιδιά για το επόμενο μεγάλο άλμα του σωματείου. Ποιο είναι αυτό;

Η κάθοδος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, είτε τη νέα σεζόν, είτε αυτή που θα ακολουθήσει! Η τελική απόφαση θα ληφθεί μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις ηλικίες του εφηβικού πρωταθλήματος.