Καλλιθέα: Προετοιμασία, σχεδιασμός κι εκλογές!

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, Καλλιθέα, για τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική τα οποία θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» το διάστημα 20-25 Ιουνίου.

Η προετοιμασία της μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία, υπό την καθοδήγηση πλέον του Στάθη Βλαχοδήμου, ωστόσο ο σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει μείνει στάσιμος έως ότου ολοκληρωθούν οι αγώνες. Ο στόχος της ανόδου είναι δεδομένος και η Καλλιθέα δεν είναι διατεθειμένη να τον χάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Από τις σκέψεις των διοικούντων ήδη περνούν τα σενάρια για το ποιος μπορεί να παραμείνει από το βασικό κορμό και ποιος δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα της Γ’ εθνικής, σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση και ποιες περιπτώσεις παικτών από την αγορά της Ρόδου είναι αξιόλογες για να προστεθούν στο φιλόδοξο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Βλαχοδήμος ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του δύο αθλητές τους οποίους προπονούσε και φέτος στη Γαλάζια Ακαδημία, τον Σάββα Ματσαμά και τον Βασίλη Λιβησιανό. Βέβαια, οι όποιες συζητήσεις θα πάρουν πιο επίσημο χαρακτήρα μόλις η Καλλιθέα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ και γνωρίζει 100% σε ποια κατηγορία θ’ αγωνίζεται την προσεχή σεζόν.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του σωματείου, κ. Θανάσης Σταμούλης, «ξαναχτύπησε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μήνυμά του που αφορά σε επικείμενες εκλογές! Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας αναφέρει πως μετά τα μπαράζ θα γίνουν εκλογές στο σύλλογο με υποψήφιους τον ξενοδόχο Σταμάτη Γιωργά, τον Γεώργιο Ζαΐρη και την καθηγήτρια χορού Bailando CON IRENE, Ειρήνη Σταμούλη. Συμπληρώνει, επίσης, πως «ο πρόεδρος Θανάσης Σταμούλης θα είναι στην Ελπίδα Κρεμαστής».