Τριχιάς:  «Ο πιο δύσκολος όμιλος...»

Θεωρείται ο πιο δύσκολος Όμιλος στην κατηγορία, αυτός που τελικά κληρώθηκε να παίξει το «Ροδίων Αθλησις» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας των ανδρών στο βόλεϊ, κάτι που επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της ομάδας βόλεϊ Γιώργος Τριχιάς, που τόνισε  χαρακτηριστικά: «Θα παίξουμε στον πιο δύσκολο Όμιλο της Κατηγορίας.

Έχουμε να πάμε τέσσερα ταξίδια φωτιά στην Αθήνα κι άλλα τρία στην Πελοπόννησο, ενώ θα πρέπει να ταξιδέψουμε και στην Κρήτη για να παίξουμε με τον ΟΦΗ. Μακάρι να είμαστε εμείς οι πρώτοι στον Όμιλο, αλλά θεωρώ πως αυτός που θα βρεθεί στην πρώτη θέση, θα ανεβεί σίγουρα στην Α1.

Η δυναμικότητά του θα είναι τέτοια που δεν θα επιδέχεται αμφισβήτηση... Ο άλλος υποόμιλος είναι πολύ πιο εύκολος. Έχουμε μάθει όμως, να πολεμάμε κάθε χρόνο και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος».

Αναφερόμενος στη συνέχεια ο Γιώργος Τριχιάς τόνισε πως «Θα κοιτάξουμε άμεσα να λύσουμε το θέμα του προπονητή και να ξεκινήσουμε σχεδιασμό και προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Πιστεύω πως στις αρχές του Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με όλους».

Μέχρι χθες πάντως δεν υπήρχε κανένα νεότερο για τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Νίκο Τρατσέλα στον πάγκο της ομάδας. Οι συζητήσεις της Διοίκησης εξακολουθούν να γίνονται γύρο από το θέμα, χωρίς όμως κανένα νεότερο.
Σε ό,τι αφορά τους παίκτες δεν αλλάζει κάτι με τους Ράπτη και Χατζηγεωργίου. Οι δύο αθλητές θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, με τον Ράπτη να αποχωρεί λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της σεζόν που τελείωσε και τον Χατζηγεωργίου να μην έχει την ανάλογη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.