Πάνω στο ίδιο πλάνο και τη νέα περίοδο ο Άγιος Γεώργιος

Την προηγούμενη Τετάρτη το διοικητικό συμβούλιο του Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη τακτική συνεδρίασή του, όπου τα θέματα αφορούσαν τον απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής σεζόν και το σχεδιασμό πάνω στον οποίο θα κινηθεί η ομάδα  για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η νυν διοίκηση με το νεανικό στοιχείο να είναι έντονο με μπροστάρη τον πρόεδρο, Νίκο Καυκάκη συνεχίζει κανονικά το έργο της και δίπλα της θα υπάρξουν κι άλλα άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν την προσπάθεια που κρίνεται επιτυχημένη με βάση τους στόχους που τέθηκαν στο ξεκίνημα της «θητείας» της.

Συνεπώς, θα υπάρξει διεύρυνση του Δ.Σ. στην επερχόμενη ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη Κυριακή (10/6) στο Κοινωνικό Κατάστημα του χωριού και άπαντες είναι ευπρόσδεκτοι για να συζητήσουν με τα μέλη και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Παράλληλα, ανακοινώνεται η παραμονή του Γιάννη Χατζησταμάτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαλώνας και θα συνεχιστεί η απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξη, με την ίδια φιλοσοφία και τη σεζόν 2018- 2019 που στηρίζεται στην αξιοποίηση και ανάδειξη των δικών της νεαρών παιδιών και αγωνιστικά στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της δεύτερης τοπικής κατηγορίας.

Ήδη ο Χατζησταμάτης κατέθεσε την έκθεσή του με τα πεπραγμένα της περασμένης περιόδου και σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές σε πρώιμο στάδιο με παίκτες που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.  

Σκοπός είναι η απόκτηση 3-4 έμπειρων ποδοσφαιριστών για να σταθούν δίπλα στα ντόπια ταλαντούχα παιδιά, ενώ η πλειοψηφία των παικτών του έμψυχου δυναμικού είναι θετικοί να παραμείνουν στο ρόστερ του Αγίου Γεωργίου.

Τέλος, τέθηκε επί τάπητος από το Δ.Σ. το θέμα της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με στόχο την αύξηση των εσόδων στα ταμεία του συλλόγου.