Άγιος Ισίδωρος: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα μετά από 25 χρόνια

Στη μεγάλη τοπική κατηγορία θα βρεθεί μετά από 25 χρόνια η ομάδα του Αγίου Ισιδώρου, που κέρδισε την άνοδό της ως δευτεραθλήτρια στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας, δίχως να χρειασθεί να δώσει αγώνα μπαράζ, μετά την παραίτηση του Αστέρα Μασσάρων από το δικαίωμά του να προβιβασθεί στην Α’ κατηγορία. 

Μάλιστα η ομάδα των Μασσάρων κατέθεσε έγγραφο που επισημοποιεί την απόφασή τους αυτή, και με αφορμή αυτό το γεγονός η διοίκηση του Αγίου Ισιδώρου εξέδωσε δελπίο τύπου, μέσω του οποίου αναφέρει τις δυσκολίες που συνάντησε την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία.

Τι ακριβώς αναφέρει το Δ.Τ.: 

«Μετά την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ (Νο 4/30.05.2018) η ομάδα μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία Δωδεκανήσου, μετά από 25 χρόνια. Μεγάλη στιγμή για το μικρό χωριό μας. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Αυτή η επιτυχία παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που περάσαμε φέτος (γηπεδικό, τραυματισμούς και κάποιες άλλες που ξέρουμε μόνο εμείς). Η επιτυχία αυτή ανήκει σε όλους τους παίκτες μας, στους προπονητές μας Κουδρουνάκη Σταμάτη και Παπαντωνίου Μιχάλη, στη Διοίκησή μας, στους φιλάθλους μας και ένα μεγάλο μέρος αυτής στους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας.

Ανεβάζουμε λοιπόν τον πήχη και συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη κατηγορία του Νομού μας. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται, εμείς πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα αυτό. Όλοι μαζί ενωμένοι Διοίκηση, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και χορηγοί θα τα καταφέρουμε.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αστέρα Μασσάρων για τη σωστή κίνηση του συμβουλίου της, να στείλει έγγραφο στην Ε.Π.Σ.Δ. για την μη συμμετοχή της στην Α΄ Κατηγορία. Της αξίζουν συγχαρητήρια που σεβάστηκε την ομάδα μας και τον Καλυμνιακό και μας γλίτωσε από την ταλαιπωρία των μπαράζ».

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Διακοπαρασκευάς Ευάγγελος

Στις 14 του μηνός οι εκλογές
Στο μεταξύ για τις 14 Ιουνίου αναμένεται να οριστεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου του Αγίου Ισιδώρου, όπου θα διενεργηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς, όπως έχει ήδη ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου, θα αποχωρήσει από το Δ.Σ. μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα είναι κοντά στην ομάδα, αντιθέτως θα προσφέρει από άλλο πόστο ή μπορεί να εισχωρήσει και σε κάποια επιτροπή. 

Διάδοχός του θα είναι ο Παρασκευάς Σάββενας, παλαιό μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΔ, ο οποίος έδειξε να θέλει να προσφέρει στο σωματείο του χωριού του πιο ενεργά. Δίπλα του θα έχει αρκετά από τα μέλη της νυν διοίκησης, καθώς και νέα πρόσωπα που αισθάνονται πως μπορούν να προσφέρουν.

Άλλωστε η άνοδος της ομάδας στην Α’ κατηγορία, έχει σκορπίσει ενδουσιασμό, κι αυτός το συναίσθημα πιστεύεται να είναι το «όπλο» της στη νέα της διαδρομή…!