Στη Χαλκίδα αγωνίζεται ο Διονύσης Ζήκας

Την ευκαιρία τους για ένα… τεστ πριν τα πανελλήνια πρωταθλήματα δεν την χάνουν σημαντικοί αθλητές του στίβου από τα Δωδεκάνησα, ειδικά όσοι έχουν την ευχέρεια μετακίνησης λόγω του τόπου σπουδών τους.

Σήμερα με ώρα έναρξης στις 15.00 θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο Χαλκίδας οι αγώνες με την επωνυμία «Δημήτρης Βραϊμάκης»  όπου θα έχει παρουσία ο Διονύσης Ζήκας στα 200μ. με τα χρώματα του ΑΟ Σταματίου.

Ο 21χρονος Ροδίτης σπρίντερ έχει έναν από τους καλύτερους χρόνους σε ό, τι αφορά τους συμμετέχοντες στους αγώνες της Εύβοιας κι έτσι αναμένεται να ξεχωρίσει με την παρουσία του. Το αγώνισμα μάλιστα θα διεξαχθεί στις 16.40, σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών.

Πάντως, η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία της περιοχής και όχι μόνο αναμένεται να είναι μεγάλη στους σημερινούς αγώνες. Ανάμεσα στους αθλητές που ξεχωρίζουν είναι η Έφη Θεοδώρου και η Ελπίδα Τόκα στα 400 μ. εμπ., αλλά και ο Πέτρος Κυριακίδης στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών. Στο μήκος θα πάρει μέρος η 15χρονη Κωνσταντίνα Μπερτσιμά, που ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της στη σεζόν, ενώ στα 3.000 μ. με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή της Κορασίδας Δάφνης - Ευτυχίας Λαβασά.