Ικανοποίηση στους Λειψούς για νέο δρομολόγιο με Πειραιά

Ικανοποίηση στους Λειψούς για νέο δρομολόγιο με Πειραιά

Ικανοποίηση στους Λειψούς για νέο δρομολόγιο με Πειραιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 489 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Λειψοί αποκτούν σύνδεση με τον Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα, εκφράζει ο δήμαρχος κ. Φώτης Μάγγος, ευχαριστώντας ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή και τον υφυπουργό κ. Σαντορινιό.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:
«Οι Λειψοί γυρίζουν σελίδα και αποκτούν καινούργια θέση στον συγκοινωνιακό χάρτη της χώρας αποκτώντας σύνδεση με Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα έναντι μίας μέχρι πρότινος.

Από τις 15/6/2018 ένα απ’ τα ομορφότερα και ταχύτερα πλοία της ελληνικής ακτοπλοΐας, το «Νήσος Χίος» της Hellenic Seaways, ξεκινάει τα ταξίδια του, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από Πειραιά με προορισμό την Πάρο - Νάξο - Φούρνους - Πάτμο - Λειψούς - Λέρο - Κάλυμνο – Κω - Σύμη - Ρόδο και επιστροφή την επομένη.

Το δεύτερο εβδομαδιαίο δρομολόγιο ήταν ο πρώτος και σπουδαιότερος σε ιεράρχηση στόχος που θέσαμε από την έναρξη της δημοτικής περιόδου που διανύουμε και έγινε πραγματικότητα χάρη στις επίμονες, συντονισμένες και πάνω απ’ όλα άοκνες προσπάθειές μας στην κατεύθυνση της άρσης της απομόνωσης και της ανάπτυξης του νησιού μας.

Πολλοί θεώρησαν ακατόρθωτο κάτι τέτοιο, όμως εμείς το πιστέψαμε και τελικά το καταφέραμε εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες, κάτι που ενισχύει το αίσθημα της χαράς και της δικαίωσης γι’ αυτήν την ευχάριστη και πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον του νησιού μας εξέλιξη.

Η συμβολή του Υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού και του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή υπήρξε καταλυτική.

Οι κάτοικοι των Λειψών τους ευχαριστούν ολόψυχα όπως επίσης ευχαριστούν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ATTICA GROUP που με αυτή τη γενναία απόφαση έδειξαν για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους, αφουγκράστηκαν την τεράστια ανάγκη των ακριτών για συχνότερη συγκοινωνία και απέδειξαν μ’ αυτόν το τρόπο το υψηλό επίπεδο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που κατέχουν.

Το ακριβές πρόγραμμα του πλοίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αμέσως μόλις λάβει την τυπική έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Λειψών
Φώτης Μάγγος».

Διαβάστε ακόμη

Τα θέματα που έθεσε ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος στον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη συνάντησή τους

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για το έργο της συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων Οδικού Δικτύου Δήμου Λειψών, που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Οι Λειψοί ραπάρουν και μας καλούν για διακοπές το Πάσχα

Λειψοί: Το ελληνικό νησί χωρίς ξαπλώστρες που προβάλλουν Sun και Vanity Fair ως όαση για φυσιολάτρες

Συνάντηση του δημάρχου Λειψών Φ. Μάγγου με τον υπουργό Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδη

Οι Λειψοί στην κορυφή των 11 πιο υποσχόμενων προορισμών του κόσμου για το 2024

Με τον περιφερειάρχη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λειψών

Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου η αυλή του Νηπιαγωγείου Λειψών