Κίνημα Αλλαγής: Φοβού τον Τσίπρα και δώρα φέροντα... στον τουρισμό

«Η χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) εμφάνιση του κ. Τσίπρα αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό λόγο ανησυχίας στις τάξεις του Ελληνικού λαού», υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του ο Τομέας Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, προσθέτοντας «ότι την τελευταία φορά που παροχολογούσε ή έταζε σωρεία φοροελαφρύσεων, το τελικό κόστος που φορτώθηκε στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων ήταν δυσβάσταχτο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα υπέρογκα πλεονάσματα στα οποία αναφέρεται κομπάζοντας συνεχώς ο πρωθυπουργός τροφοδοτούνται και συντηρούνται από την αφαίμαξη των χαμηλότερων στρωμάτων με αμέτρητους φόρους και έκτακτες εισφορές».

Παράλληλα, κάνει λόγο ότι «η ηρωική και περιλάλητη καθαρή έξοδος από την μνημονιακή εποχή» είναι μια ακόμη προεκλογική επιταγή της κυβέρνησης.

«Η ικανοποίηση η οποία συνόδευσε την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ομιλία του κυρίου Τσίπρα για τις επιτυχίες του τουριστικού κλάδου δεν συνάδει με την ανικανοποίητη επιθυμία των επαγγελματιών του κλάδου για ένα πιο φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, καλύτερες υποδομές, ποιοτική σύνδεση των τουριστικών υπηρεσιών με τις τοπικές κοινωνίες, εστίαση στην εκπαίδευση των εργαζομένων του τουρισμού και συνολική αναβάθμιση του προϊόντος» αναφέρει.

Κλείνοντας, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει πως «καλό θα ήταν πριν τους πανηγυρισμούς και τους επικοινωνιακούς επαίνους, ο πρωθυπουργός να κάνει ένα μικρό απολογισμό του αποτυπώματος της ασκηθείσας κυβερνητικής πολιτικής και κατόπιν θα χαρούμε να συζητήσουμε επί του πρακτέου».