Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στον Κλεόβουλο

Την Κυριακή, 10 Ιουνίου, αναμένεται να συνεδριάσουν τα μέλη της διοίκησης του Κλεόβουλου προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι σαρωτικές!

Το ερώτημα που αφορά στο μέλλον του Στέφανου Μυριαλλή στην προεδρία, καθώς και του Δημήτρη Δογιάμα στην τεχνική ηγεσία, έχει ήδη απαντηθεί. Το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί η παραμονή τους στα πόστα τους, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μόνο που αυτές δεν θα αναφέρονται μόνο στα πρόσωπά τους.  

Οι παράγοντες του Κλεόβουλου δεν είναι ικανοποιημένοι - και πώς θα μπορούσαν άλλωστε- από την παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, καθώς θεωρούν πως τα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν πολλά για να φτάσουν στο σημείο να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού, εμφανίζονται δε αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μία γενναία εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού, η οποία θα περιλαμβάνει και ορισμένα πρωτοκλασάτα ονόματα!

Πάντως, ανάμεσα σ’ αυτά δεν θα βρίσκονται αυτά των Αλέκου και Λάκη Κακλαμάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολύπειροι ποδοσφαιριστές είναι από τους πρώτους που συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο συγκρότημα της Λίνδου για άλλη μία σεζόν.